Δεν πέρασαν παρά μόλις μερικές εβδομάδες από τη νίκη της Audi στην κατηγορία GT2 στη Monza και η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε μια νέα σειρά των μοντέλων της για τους εκλεκτούς της πελάτες. Πρόκειται για έξι διαφορετικούς χρωματισμούς του R8 LMS GT2, οι οποίοι θα είναι αφιερωμένοι σε διάσημους αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο χρωματισμός Tactical green είναι ίσως ο πιο ξεχωριστός της σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το R8 LMS GT2 είναι το πιο δυνατό Audi

Το αγωνιστικό της Audi είναι διαθέσιμο προς πώληση έχοντας όλο το πακέτο, τεχνικό και αεροδυναμικό, της Το πλαίσιο του R8 είναι αλουμινένιο με τη μέθοδο CFRP.κατηγορίας GT2. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός V10 των 5,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 640 ίππους και η προετοιμασία του οχήματος γίνεται από τη Heilbronn-Biberach προκειμένου να έρθει σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει τον χρωματισμό ανάμεσα στις έξι επιλογές.

Οι έξι χρωματισμοί είναι οι Kyalami green, Misano red, Nogaro blue, Sebring black, Tactical green, Vegas yellow και η τιμή του R8 LMS GT2 θα είναι 349.000€! Αν λοιπόν έχεις τα χρήματα, μπορείς να πάρεις το πιο ισχυρό ready-to-race Audi σε συλλεκτικό χρωματισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Nogaro Blue έκδοση είναι από τις πιο φανταχτερές για το R8 LMS GT2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Audi Q2 35 TFSI: Το πραγματικό premium compact SUV

Εκπληκτική αυτονομία για το Audi A6 e-tron

Ακρίβεια χιλιοστού για το νέο ηλεκτρικό SUV της Audi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης