Αυτά που θέλει ο... οικογενειάρχης

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014, 10:55
Αυτά που θέλει ο... οικογενειάρχης


Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

Η γενική κατάσταση και κυρίως η οικονομική που επικρατεί στην Ελλάδα έχει αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά του αυτοκινήτου. Πλέον, το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που αγοράζουν καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο επιλέγει αυτό που καλύπτει τις ανάγκες του και διαθέτει χαμηλά έξοδα συντήρησης και γενικότερου κόστους (όσον αφορά την φορολογία).   

Η συντριπτική πλειοψηφία επιλέγει πλεόν αυτοκίνητο που να καλύπτει τις αναγκες του Το αμάξι του... γείτονα στο περιθώριο
Έτσι, ενώ παλαιότερα ένας οικογενειάρχης θα αγόραζε και ένα... cabrio (σίγουρα θα είχε και δεύτερο ίσως και τρίτο αυτοκίνητο) πλέον επιλέγει ένα όχημα που να μπορεί να καλύπτει τόσο τις προσωπικές του ανάγκες όσο και της οικογένειάς του. Με λίγα λόγια τα κριτήρια έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό και το σκεπτικό «να πάρω καλύτερο αυτοκίνητο από του γείτονα» έχει περάσει στο περιθώριο.

Στην Ελλάδα υπάρχουν δεκάδες επιλογές οικογενειακών οχημάτων, ωστόσο υπάρχουν ορισμένα που σου αφήνουν πολύ θετικές εντυπώσεις ιδίως όταν κάνεις χρήση όλων αυτών που σου προσφέρουν. Ένα από αυτά είναι και το Fiat Freemont, όχι ιδιαίτερα διαδεδομένο στη χώρα μας καθώς οι περισσότεροι έχουμε συνδυάσει την ιταλική φίρμα με την παραγωγή μικρών μοντέλων. Η συνεργασία όμως του Fiat group με το αντίστοιχο της Chrysler έχει φέρει αλλαγές και το ογκώδες Freemont είναι το τρανταχτό παράδειγμα του... παντρέματος.


Από τον όγκο του Freemont φαίνεται και η συνεργασία που έχει γίνει μεταξύ Fiat και Chrysler group...

Επταθέσιο...
Με εξαίρεση τον κινητήρα του αυτοκινήτου που έχει χωρητικότητα 2.0 λίτρα και αυτομάτως θα αποτρέψει πολλούς υποψήφιους αγοραστές, επικεντρωθήκαμε σε ορισμένα στοιχεία που θα ήθελε να έχει κάθε Τα σύγχρονα αυτοκίνητα εφοδιάζονται με στοιχεία και αξεσουάρ που κάνει τη ζωή των επιβατών πιο εύκολη οικογενειάρχης στο αυτοκίνητό του και ιδίως αν τα μέλη αυτής, έφταναν ακόμα και το νούμερο 7!!! Δηλαδή με 7 θέσεις, με χώρους, με άνεση και, γιατί όχι, ακόμα και τετρακίνηση για να γίνονται οι λίγο πιο extreme εκδρομές χωρίς σκέψη.

Παρακάτω επικεντρωθήκαμε σε ορισμένα στοιχεία που σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Όπως γράψαμε και στον τίτλο, είναι μερικά από αυτά που θα ήθελε κάθε ιδιοκτήτης, που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για την οικογένειά του είτε για απλές μετακινήσεις είτε για εξορμήσεις εκτός πόλης...

Δείτε στο φωτογραφικό αφιέρωμα και θα καταλάβετε ότι μερικά σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν κάνει πολλά βήματα εμπρός...


Διαβάστε επίσης: Fiat Freemont 2.0 diesel: Κρίμα...

 Το Freemont έχει ικανότητες που είναι σίγουρο ότι ο οδηγός θα τις λατρέψει...
AWD: all wheel drive για να πηγαίνει σχεδόν παντού...
Με ένα Fiat Freemont πρέπει συνεχώς να ανακαλύπτεις νέα μέρη...
Το Freemont μπορεί να φιλοξενήσει άνετα επτά επιβάτες..
Η διάταξη των καθισμάτων. Ιδανική για πολύτεκνους.
Κρυφός καθρέπτης για να μπορεί ο οδηγός να... ελέγχει τι γίνεται και στην τρίτη σειρά καθισμάτων!
Η πρόσβαση στην τρίτη σειρά γίνεται εύκολα...
Τα καθίσματα μπορούν να ανηψωθούν και έτσι τα παιδιά να μην χρειάζεται καν να φέρουν παιδικό κάθισμα (κυρίως αυτά που ξεπερνούν την ηλικία των 6-7 ετών)
Χώρος για μικροαντικείμενα στο κάθισμα του... συνοδηγού!
Κρυφός χώρος στο πορτ μπαγκάζ...
Η εικόνα που έχει ο οδηγός. Ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη αφής...
Το αυτόματο κιβώτιο για αυτοκίνητα με όγκο είναι πιο χρηστικά...
Όταν ρίχνεις τα καθίσματα μπορείς να.. κοιμηθείς ή να κάνεις εύκολα μετακόμιση!
Η δεύτερη σειρά καθισμάτων διαμορφώνεται όπως θέλεις...
Χώροι ακόμα και κάτω από τα πόδια των πίσω επιβατών!!!

Με τόσες... παροχές δεν είναι δυνατόν να μην ζεις όσο μπορείς περισσότερο ένα αυτοκίνητο!

 
   

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014, 11:30