Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στο εξωτερικό η επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς του Τα βρήκαμε και σας τα δείχνουμε για να πάρετε μία πρώτη γεύση!Volvo XC60. Λίγες ημέρες μετά και τα πρώτα αυτοκίνητα ήρθαν στην Ελλάδα και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μας… ξεφύγουν.

Τρία XC60, τα δύο diesel και το ένα με κινητήρα βενζίνης εμφανίστηκαν ή μάλλον τα… ανακαλύψαμε καθότι ήταν κρυμμένα και σας τα παρουσιάζουμε, μέσα από φωτογραφίες και video. Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά οι ομοιότητες με το XC90 αλλά και το S90 είναι… τρανταχτές ενώ η σχεδιαστική αντίληψη και η πολυτέλεια ακολουθούν τα νέα πρότυπα της σουηδικής φίρμας.

Δείτε το video με τα τρία πρώτα ολοκαίνουργια XC60 που… πάτησαν στην Ελλάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βενζίνη και diesel
Κάτω από το καπό έχουν τοποθετηθεί οι γνωστοί τετρακύλινδροι κινητήρες βενζίνης και diesel 2.0 Το XC60 θα είναι διαθέσιμο με κινητήρα 2.0 λίτρων και.. άλογα, ανάλογα με τα γούσταλίτρων της Volvo και φτάνουν έως και τα 407 άλογα! Το αυτόματο κιβώτιο είναι 8 σχέσεων ενώ όλες οι εκδόσεις αρχικά θα είναι διαθέσιμες μόνο με σύστημα τετρακίνησης (αργότερα θα δούμε και δικίνητες).

Τα αυτοκίνητα τα βρήκαμε αλλά αυτό που δεν βρήκαμε ακόμα, είναι οι τιμές που αναμένεται να ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες. Μείνετε συντονισμένοι στο zougla.gr και θα είστε οι πρώτοι που θα τις μάθετε…

Το ένα από τα τρία XC60 που ήρθαν - προς το παρόν - στην Ελλάδα
Σιγά να μην μας ξέφευγε!
Έχει... μέλλον το άτιμο
Προστατευτικά σε πολλά σημεία
Το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο δίνει πληροφορίες για το αυτοκίνητο και αφορά στην μεταφορά του από το εργοστάσιο
Το εσωτερικό...
Ο κλασικός πίνακας οργάνων των σύγχρονων Volvo
H οθόνης αφής τύπου tablet στην κεντρική κονσόλα
Γυρίζοντας αυτό τον διακόπτη δεξιά ενεργοποιείς ή απενεργοποιείς τον κινητήρα
Προστατευτικά και στις πόρτες
Όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία κλειδιά! Το μεσαίο είναι αδιάβροχο!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης