Το αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Μεγάρων θα φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου το Στο Motor Festival θα δείτε και… περίεργα πράγματα που ίσως να μην έχετε ξαναδεί!8ο Motor Festival. Πρόκειται για μία εκδήλωση των φίλων του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας όπου ο καθένας μπορεί να δει και να ζήσει μοναδικές στιγμές.

Αγωνιστικά οχήματα, ειδικές κατασκευές, αυτοκίνητα drift, βελτιωμένα, μοτοσυκλέτες, καρτ, κλασικά και γενικότερα οτιδήποτε… περίεργο υπάρχει και κινείται μπορεί ο καθένας να δει από κοντά το διήμερο που μας έρχεται στην γνωστή πίστα των Μεγάρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι όμως υπάρχει αγροτικό... BMW!

Διήμερο ατελείωτο σόου!!!
Το εισιτήριο για το 8ο Motor Festival είναι 5 ευρώΟι πόρτες θα ανοίξουν το Σάββατο στις 10 το πρωί και μέχρι τις 9 το βράδυ (ίδιο ωράριο και την Κυριακή) οι επισκέπτες θα έχουν να ασχοληθούν με πολλά πράγματα.

Να παρακολουθήσουν drift, δεξιοτεχνίες, trial, επιδείξεις από κορυφαίους οδηγούς και αναβάτες, να μάθουν για τα clubs αυτοκινήτων – μοτοσυκλετών που υπάρχουν κ.ά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά από την γιορτή δεν θα λείψουν οι αιθέριες υπάρξεις, κάτι που άλλωστε έχει χαρακτηρίσει τα Motor Festival των προηγούμενων ετών.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην σελίδα του Motor Festival στο Facebook πατώντας
ΕΔΩ

 

 Motor Festival χωρίς καμένο λάστιχο δεν γίνεται...

Και μοτοσυκλέτες θα έχει το ΣΚ στα Μέγαρα
Τα κορίτσια θα δώσουν βροντερό παρών!!!
Μήπως έχει κάποιο βαθούλωμα η οροφή;
Το Motor Festiva είναι ένα ατελείωτο πάρτυ...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης