Όποιος γνωρίζει ή έχει ξανακούσει τη Lamborghini LM002 τότε είναι σίγουρα πάνω από 40 ετών. Το Το παρατσούκλι της LM002 ήταν Rambolambo.μοναδικό αυτό SUV το οποίο κατασκευάστηκε το 1986 ήταν ουσιαστικά ο προάγγελος των πολυτελών SUV που έχουμε στα χέρια μας στην εποχή που διανύουμε.

Με κινητήρα V12 7,2 λίτρων από την περίφημη Countach και απόδοση 444 ίππους η LM002, παρά τους τρεις τόνους που ζύγιζε, έθετε εκείνη την εποχή τον πήχη πολύ ψηλά καθώς τα υπόλοιπα SUV ήταν… γατάκια μπροστά της. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα γέμισμα του ρεζερβουάρ θα κόστιζε σήμερα 500 ευρώ, ενώ τα ελαστικά της Pirelli με τα οποία είναι εξοπλισμένο κοστίζουν 17.000€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με '80s αισθητική το βίντεο δείχνει το LM002 να σαρώνει το βουνό!

Όταν το Range Rover κολλάει στο χιόνι, αναλαμβάνει δράση η LM002

Στο βίντεο που ακολουθεί βρήκαμε τους ανθρώπους της Kidston Productions να δημιουργούν έναν Το ξέρατε ότι η LM002 έχει τρέξει στο Ράλι Dakar το 1988;διασκεδαστικό σποτ με πρωταγωνιστή την LM002. Κάπου στις Ελβετικές Άλπεις στο παλάτι Gstaad, εμφανίζεται μια Lamborghini LM002, η οποία αναλαμβάνει να βγάλει τα «κάστανα από τη φωτιά» όταν ένα Rand Rover κολλάει στο χιόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ήχος είναι εκπληκτικός και η LM002 οργώνει το χιόνι, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι όταν από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου ο μυστακοφόρος οδηγός βγάζει ένα moped δίκυκλο και συνεχίζει τη διαδρομή του.

Απολαύστε το βίντεο με το πρωτοποριακό LM002

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Lamborghini Urus έπιασε τα 298 χλμ./ώρα πάνω σε πάγο

Έτσι θα μοιάζει το SUV της Ferrari;

Πόσα χρήματα έβγαλε η Lamborghini το 2020;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης