Γράφει ο Γιάννης Πετρόχειλος

Είναι αρκετός καιρός τώρα που σκέφτομαι τον τρόπο με τον οποίο θα εντάξω τους απλούς καθημερινούς Το τσακάλι αυτής της εβδομάδας είναι η Τίνα Πανταζή.αναβάτες στον κόσμο της ενημέρωσης. Άλλωστε όλα για εκείνους γίνονται, άρα γιατί να μην έχουν λόγο και εκείνοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτήν τη στήλη λοιπόν θα βρίσκουμε έναν από εσάς που οδηγείτε τη μοτοσικλέτα σας καθημερινά ή εκείνους που βγαίνετε γρήγορες βόλτες στα Σαββατοκύριακα ή εσάς που γυρίζετε τον κόσμο με δίκυκλο και θα μας μιλάτε για όλα αυτά που σας έχει προσφέρει η μοτοσικλέτα, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές στη συμβίωση με τους δύο τροχούς.

Ακολουθεί τη μόδα των ηλεκτρικών scooter τα οποία βρίσκει ενδιαφέροντα.

Η “μοναδική” Τίνα Πανταζή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τίνα Πανταζή τη γνώρισα στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και έμελλε να γίνει ο ένας και μοναδικός Σε ανύποπτη στιγμή έπεσε στα χέρια μου παλιό περιοδικό “MOTO” με την Τίνα σε έκθεση μοτοσικλέτας!άνθρωπος της ζωής μου. Εκτός όμως από σύζυγος και μητέρα, η Τίνα όπως την φωνάζουν οι φίλοι της, είναι και φανατική της μοτοσικλέτας. Από μικρή ηλικία, στο Λύκειο οδηγούσε το αγαπημένο της παπί, ένα Yamaha T50 και έκανε ότι σκανδαλιά θα μπορούσε να φανταστεί κανείς στα ανεπανάληπτα χρόνια της νεαρής ηλικίας.

Οδηγεί μοτοσικλέτα περιστασιακά πλέον, αλλά πάντα δελεάζεται από μια μικρή βόλτα με ένα όμορφο δίκυκλο. Δεν χάνει αγώνα MotoGP, αν και με την απόσυρση του μεγάλου της έρωτα Valentino Rossi ίσως χάσει το ενδιαφέρον της, ενώ έχει παρακολουθήσει από κοντά Grand Prix στην Κωνσταντινούπολη παρακαλώ! Ακόμα και σε ταξίδια με μοτοσικλέτα δεν λέει όχι καθώς έχει “γράψει” σκληρά χιλιόμετρα στη σέλα ενός Aprilia Tuono γυρίζοντας την Τοσκάνη στην Ιταλία, αλλά έχει απολαύσει και την άνεση του Ducati Multistrada V4 κάνοντας τον γύρο της Κέρκυρας.

Η Τίνα είναι πλέον Διδάκτωρ στις αθλητικές επιστήμες, διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και παράλληλα δουλεύει σε σχολείο της Αγίας Παρασκευής. Σε όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν όλες οι οικογενειακές υποχρεώσεις οι οποίες γεμίζουν εύκολα ένα 24ωρο και… λίγο παραπάνω. Ο καλύτερος τρόπος αποφόρτισης από όλα αυτά είναι μια όμορφη βόλτα με μοτοσικλέτα, κάτι που δεν χάνει την ευκαιρία να το κάνει όταν βρεθεί η ευκαιρία. Μπορώ να γράψω δέκα βιβλία για την Τίνα, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να το κάνω. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι την θαυμάζω! Άξιο τσακάλι με… διδακτορικό!

Ταυτότητα Τσακαλιού Νο 35.

Ας δούμε τι έχει να μας πει η Διαμαντίνα

Η καλύτερη μοτοσικλέτα που είχα ποτέ ήτανΑδιαμφισβήτητα το Yamaha T50 της εφηβείας μου. Το έχω συνδυάσει με τα ανεκτίμητα χρόνια της ανεμελιάς.

Η πιο απολαυστική διαδρομή που έχω κάνει ποτέ είναιΣτην Τοσκάνη της Ιταλίας. Ανέβασμα από Φλωρεντία προς Βαλομπρόζα μέσα από ένα απίστευτο δάσος με πανύψηλα δέντρα γεμάτο κλειστές στροφές.

Το καλύτερο συνεργείο που έχω πάει είναιΔεν ξέρω, δεν απαντώ!

Έχει αντέξει ταξίδι στη λιλιπούτεια σέλα του Aprilia Tuono στην Ιταλία!

Το καλύτερο κατάστημα εξοπλισμού/αξεσουάρ που επισκέφτηκα είναι... Όλο τον εξοπλισμό μου, ανέκαθεν, τον προμηθεύομαι από την ΠΕΡΚΟ, την καλή μου φίλη Άντυ και τα αδέρφια Ταμπάκου.

Η μάρκα ελαστικών που προτιμώ είναιΤα Michelin επειδή μου αρέσει το χοντρό ανθρωπάκι!

Η μοτοσικλέτα για μένα είναιΜια πολύ ιδιαίτερη αίσθηση που δύσκολα μπορώ να περιγράψω. Ελευθερία, αδρεναλίνη, ανεμελιά..

Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναιΜε το Yamaha T50 πέρασμα από την Πεντέλη στη Νέα Μάκρη χωρίς φώτα!

Κάπου στην Κρήτη με KTM Duke πρώτης γενιάς.

Ο μεγαλύτερος μου φόβος με τη μοτοσικλέτα είναιΠροφανώς, ο τραυματισμός από πτώση ή σύγκρουση.

Το αγαπημένο μου αυτοκίνητο είναιΔεν αλλάζω με τίποτα το Ford Fiesta μου.

Η συμβουλή μου για νέους μοτοσικλετιστές είναιΘα συμβούλευα τους νέους να κάνουν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης σε κάποια σχολή και πάντα να έχουν καλό εξοπλισμό και κράνος.

Σύντομη συζήτηση διότι τα ξέρω σχεδόν όλα!

Θαύμασε το Ducati Multistrada V4 απολαμβάνοντας ένα πολύ άνετο ταξίδι.

Στην Ιταλία με Fiat 500 παλιό...

Από τα χρόνια του Λυκείου οδηγούσε το παπί του πατέρα της.

Paddock MotoGP, Κωνσταντινούπολη 2006… δεκαπέντε χρόνια πριν!

Αγαπημένος της αναβάτης ο Valentino Rossi ο οποίος τη μύησε στον κόσμο του MotoGP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Δημήτρης Καραμάνης “Ο ασυμβίβαστος”

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Φίλιππος Λίτσας “Ο χιλιομετροφάγος”

Τα τσακάλια της Τετάρτης || ΓιώργοςΛουκας Θοδωρής “Ο Καναδός”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης