Η Yamaha Motor ανακοίνωσε ότι έλαβε το παγκοσμίως αναγνωρισμένο βραβείο σχεδίασης προϊόντος Red Dot 2020. Η απονομή αυτή σηματοδοτεί την ένατη συνεχή χρονιά που ένα προϊόν της ιαπωνικής εταιρείας κερδίζει βραβείο στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. 

To Ténéré 700 είναι μια παραδοσιακή μοτοσικλέτα περιπέτειας που αντλεί στοιχεία από την ένδοξη ιστορία της Yamaha σε ένα από τα πιο δύσκολα ράλι του κόσμου, το Ντακάρ, τις δεκαετίες του 1980 και του 1990. Διαθέτει υγρόψυκτο δικύλινδρο κινητήρα 689cc και 75Hp, με διάταξη εν σειρά και στρόφαλο crossplane 270°.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασισμένο στη φιλοσοφία σχεδίασης «συναρπαστική μοτοσικλέτα περιπέτειας Ténéré», αυτό το μοντέλο έχει ψηλή μπροστινή όψη που ενσωματώνει προστατευτικό τριών τμημάτων πάνω σε χαρακτηριστικό προβολέα και ρεζερβουάρ, δημιουργώντας ένα σχέδιο που όντως εκφράζει πνεύμα περιπέτειας. Τα βραβεία σχεδίασης Red Dot διοργανώνονται από τη Design Zentrum Nordrhein Westfalen στη Γερμανία και αναγνωρίζονται ευρέως ως ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία σχεδίασης στον κόσμο. 

Αξίζει να αναφερθεί πως τo Ténéré 700 κέρδισε πρόσφατα δύο ακόμα βραβεία, το «iF Design Award» και το «Good Design Award». Περισσότερα για τη μοτοσικλέτα μπορείτε να δείτε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης