Η Xiaomi ανακοίνωσε το ηλεκτρικό scooter Pro 2 Special Edition, το οποίο αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την ομάδα F1 Mercedes-AMG Petronas. 

Η Xiaomi είναι μία εταιρεία που επενδύει πολλά εκατομμύρια δολάρια στην ανάπτυξη προϊόντων και όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει παρουσία σε αρκετούς τομείς. Ένας από αυτούς είναι και ο χώρος των ηλεκτρικών scooter, με την κινεζική φίρμα να προσφέρει αξιόλογα προϊόντα. Μάλιστα, το ειδικής έκδοσης Pro 2 θα λανσαριστεί σε συνεργασία με τη Mercedes-AMG Petronas, τη θρυλική ομάδα της F1. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Chris Church, αντιπρόεδρος της Mercedes-AMG Petronas για την περιοχή της Ασίας, δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που μεταφέρουμε την εμπειρία της Mercedes F1 στους θαυμαστές μας. Όπως και εμείς, η Xiaomi έχει δεσμευτεί για συνεχή καινοτομία. Και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε μαζί τους για να φέρουμε στην αγορά μια νέα έκδοση του προϊόντος της, το Mi Electric Scooter Pro 2”. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο αυτό μοντέλο μας έρχεται με μια σειρά από βελτιώσεις. Με μία φόρτιση μπορεί να διανύσει έως και 45 χιλιόμετρα απόστασης ενώ προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 25km/h. Σημαντικό επίσης ότι μπορεί εύκολα να κινηθεί σε δρόμους ακόμη και με κλίση 20%. Διαθέτει επίσης οθόνη LCD, η οποία μπορεί να δείχνει διάφορες παραμέτρους. Μπορεί για παράδειγμα να εμφανίζει την ταχύτητα σε πραγματικό χρόνο, να δίνει δυνατότητα επιλογής τρόπου οδήγησης, έλεγχο του Bluetooth αλλά και παρακολούθηση της κατάστασης των προβολέων. Το Pro 2 εξοπλίζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 300W.

Αυτό ταυτόχρονα σημαίνει πως ένας τέτοιος κινητήρας απαιτεί και ένα αξιόπιστο σύστημα φρένων. Το Pro 2 διαθέτει σύστημα διπλού φρένου που συνεργάζεται με ελαστικά σχεδιασμένα να απορροφούν τους κραδασμούς. Επίσης, το ηλεκτρικό scooter αναδιπλώνεται εύκολα, ώστε ο αναβάτης να μπορεί να το πάρει παντού μαζί του. Σε κάθε περίπτωση, το Mi Electric Scooter Pro 2 είναι σχεδιασμένο με γνώμονα κυρίως την ασφάλεια του αναβάτη. Εκτός από τη ρύθμιση των μπροστινών, πίσω και πλευρικών καθρεπτών, έρχεται επίσης με αναβαθμισμένους προβολείς 2W, οι οποίοι έχουν εμβέλεια 10 μέτρων. 

Μαζί με το Pro 2, η Xiaomi παρουσίασε και το Mi Electric Scooter 1S, το οποίο είναι ένα πιο αεροδυναμικό μοντέλο, σχεδιασμένο για όσους θέλουν κάτι ακόμα πιο ελαφρύ. Η ταχύτητα του 1S φτάνει τα 25km/h και η μέγιστη απόσταση που μπορεί να διανύσει με μία φόρτιση είναι τα 30 χιλιόμετρα. Και το 1S παρ’ όλα αυτά, έρχεται με όλες τις βελτιώσεις ασφαλείας, την οθόνη και τους νέους προβολείς. 

Πηγή insomnia.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης