Η Vespa GTS με την κομψή και εκλεπτυσμένη παρουσία της αποτελεί ένα ξεχωριστά μοναδικό όχημα, ιδανικό για να αφήνεις πίσω σου την κίνηση της πόλης αλλά και να ξεκινάς για διαδρομές εκτός πόλης.

Το στυλ και η εκλεπτυσμένη αισθητική της GTS συνδυάζονται με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, καθόσον στο βασικό της εξοπλισμό περιλαμβάνεται σύστημα πέδησης με δύο δισκόφρενα καθώς και ο καλύτερος εξοπλισμός ηλεκτρονικού ελέγχου και ασφάλειας, όπως το ABS και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR. Η GTS Super αποτελεί την πιο δυναμική έκφραση της Vespa, ένα όχημα του οποίου ο σχεδιασμός ενισχύεται με σπορ χαρακτηριστικά όπως οι κομψές γρίλιες, οι μαύρες ζάντες με το ασημί φινίρισμα, η ειδική μάσκα τιμονιού και ο αναλογικός-ψηφιακός πίνακας οργάνων με τον κόκκινο φωτισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σπορ ψυχή της Vespa GTS εκφράζει το χαρισματικό της χαρακτήρα με προσεκτικές στυλιστικές επιλογές στην ειδική έκδοση SuperSport. Εξ’ ολοκλήρου μαύρες ζάντες, αποκλειστικά γραφικά που τονίζονται από λεπτομέρειες σε γκρι ματ και κίτρινο χρώμα, σέλα με διπλή επένδυση και ελκυστικά γραφικά στον πίνακα οργάνων.

Και να που τώρα οι εκδόσεις GTS και GTS Super μπορούν να γίνουν δικές σου με όφελος έως 410€. Απλά διάλεξε αυτή που ταιριάζει στο δικό σου μοναδικό στυλ μέσα από μία μεγάλη γκάμα εκδόσεων και χρωματικών συνδυασμών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισκέψου την ιστοσελίδα της Vespa για να ανακαλύψεις όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης