Το 2021 η Vespa έφτασε ένα σημαντικό ορόσημο καθώς συμπλήρωσε 75 χρόνια από την κατασκευή του Τα αρχικά GTS σημαίνουν Gran Turismo Sport.πρώτου της μοντέλου στο εργοστάσιο της Pontedera το 1946. Εκείνη την εποχή ο Enrico Piaggio, γιος του ιδρυτή της εταιρίας Rinaldo Piaggio, είχε ένα μεγάλο όραμα το οποίο κατάφερε να υλοποιήσει και να χαρίσει στον κόσμο των δύο τροχών ίσως το πιο σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του – την Vespa. Δεν είναι τυχαίο ότι η Vespa έχει κατασκευάσει περισσότερα από 19 εκατομμύρια scooter στην ιστορία της τα οποία έχουν πουληθεί σε 85 χώρες σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Επιστρέφοντας στο 2022, η Vespa μπορεί με περηφάνια να ισχυριστεί ότι στα μοντέλα της έχει διατηρήσει αναλλοίωτη την απαράμιλλη κομψότητα και το ιταλικό στυλ το οποίο παραμένει αξεπέραστο ακόμα και σήμερα. Ιδιαίτερα η γκάμα των Vespa GTS είναι η συναρπαστική απάντηση στην σκληρή καθημερινότητα προσφέροντας άνεση, ευελιξία και ασφάλεια χωρίς να παραμελήσει την premium εμφάνιση και τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η GTS 300 στον χρωματισμό Blu Energia.

Για εκείνους που θέλουν δυναμικές επιδόσεις, η Vespa προσφέρει την GTS 300 η οποία διαθέτει έναν Η Vespa έχει συνεργαστεί με τεράστια ονόματα της μόδας και του life style όπως ο Οίκος Christian Dior, ο Sean Wotherspoon και ο Justin Bieber.δυναμικό κινητήρα υψηλών επιδόσεων, τον πιο ισχυρό που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε Vespa. Το μονοκύλινδρο σύνολο των 278 κ.εκ. έχει αποδείξει την αξιοπιστία του και χάρη στην ιδιαίτερη τεχνολογία HPE (High Performance Engine) αποδίδει 23,8 ίππους και 26Nm ροπής. Το κορυφαίο σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού βοηθάει τον κινητήρα να έχει βελούδινη απόκριση, δυναμικές επιταχύνσεις και οικονομία στο καύσιμο, ακολουθώντας τις προδιαγραφές ρύπων Euro5. Οι βόλτες με την GTS 300 γίνονται συναρπαστικές χάρη στις κορυφαίες επιδόσεις του κινητήρα οι οποίες είναι ικανές να χαρίσουν στιγμές αδρεναλίνης στον αναβάτη.

Η Vespa έχει φροντίσει να φέρει στην οικογένεια των GTS και εκείνους που επιτέλους θέλουν να απελευθερωθούν από το αυτοκίνητο και να νιώσουν την εμπειρία της αστικής μετακίνησης με ένα cool δίκυκλο. Η GTS 125 γίνεται τώρα ακόμα πιο προσιτή χάρη στη νέα νομοθεσία ισοδυναμίας διπλώματος αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας η οποία επιτρέπει υπό προϋποθέσεις στον κάτοχο διπλώματος αυτοκινήτου να βρεθεί στη σέλα ενός scooter 125 κ.εκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση GTS 125 Super Tech στον χρωματισμό Nero Convinto Matt.

Με την καινούρια GTS 125 απολαμβάνεις κορυφαία τεχνολογία χάρη στον σύγχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα i-Get 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 14 ίππους και 12Nm ροπής. Το σύνολο συνεργάζεται με προηγμένο σύστημα ψεκασμού το οποίο αναλαμβάνει την πολιτισμένη λειτουργία του, τις κορυφαίες επιδόσεις και την οικονομία στο καύσιμο. Η GTS 125 είναι εξοπλισμένη με σύστημα Start/Stop RISS με αθόρυβη γεννήτρια η οποία αναλαμβάνει να διακόπτει τη λειτουργία του κινητήρα όταν η Vespa είναι ακινητοποιημένη και τον επαναφέρει ομαλά και αθόρυβα σε λειτουργία όταν περιστρέψει ο αναβάτης το γκάζι. Με αυτόν τον τρόπο η GTS 125 πετυχαίνει περισσότερη οικονομία στο καύσιμο έχοντας παράλληλα ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό στο περιβάλλον.

Η GTS 300 Super Tech στον χρωματισμό Grigio Delicato Matt.

Η Vespa GTS δεν θα μπορούσε να μην πρωτοπορεί στον τομέα των νέων τεχνολογιών διαθέτοντας ένα από τα H πρώτη GTS κατασκευάστηκε το 2005 με κινητήρα 250 κ.εκ.πλέον χρηστικά και σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας που μπορεί να βρει κανείς σε scooter. Στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Super Tech, ο αναβάτης μπορεί να συνδέσει το smartphone του μέσω Bluetooth, με την ειδική εφαρμογή VespaApp και να απολαύσει μια ευρεία σειρά από υπηρεσίες του συστήματος VespaMIA. Μέσα από την έγχρωμη οθόνη TFT της GTS μπορείς να απολαύσεις σύστημα πλοήγησης, να δέχεσαι κλήσεις, να ειδοποιείσαι για μηνύματα ακόμα και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παράλληλα θα απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική έχοντας το smartphone σου με ασφάλεια στην τσέπη σου. Ο χειρισμός του συστήματος γίνεται από το τιμόνι μέσω του διακόπτη Mode.

Όταν επισκεφτείς την ιστοσελίδα της Vespa.com θα ανακαλύψεις όλο τον κόσμο των GTS. Εκεί θα βρεις όλες τις προσφορές και θα διαμορφώσεις το δικό σου scooter επιλέγοντας το χρώμα, την έκδοση, τα αξεσουάρ και τις υπηρεσίες που έχει να σου προσφέρει η ιταλική φίρμα. Η Vespa GTS είναι το εισιτήριό σου για μια ξεχωριστή περιπέτεια στους δύο τροχούς με αυτοπεποίθηση, αυθεντικότητα και την ανεπανάληπτη διαχρονικότητα του πλέον εικονικού δικύκλου στην ιστορία της μοτοσικλέτας.

Για όλη την γκάμα των Vespa GTS πατήστε ΕΔΩ.

Όλα τα μοντέλα της Vespa θα τα βρείτε ΕΔΩ.

Η Vespa GTS είναι τρόπος ζωής!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Vespa των “gentlemen” είναι η GTS Super 300 Racing Sixties

Η αξία της Vespa υπολογίζεται στα 906 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Luca το είπε ξεκάθαρα! Η Vespa είναι το καλύτερο πράγμα που έφτιαξε ο άνθρωπος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης