Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο 11χρονος αναβάτης Παναγιώτης Κολλάρος βρέθηκε και πάλι στην Ιταλία στην πίστα Ottobiano, για τονΒήμα προς τον τίτλο για τον νεαρό Έλληνα αναβάτη. 2ο Γύρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος CIV Junior και την κατηγορία Trofeo Prime Pieghe με Ohvale 110cc. Πρόκειται για μια κατηγορία ενιαίου τύπου, με εντελώς ίδιες μοτοσικλέτες, της Ohvale οι οποίες δίνονται με κλήρωση στους συμμετέχοντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις Κατατακτήριες 1 ο Κολλάρος βρέθηκε στην 5η θέση, ενώ με αρκετά χειρότερες συνθήκες πρόσφυσης στις Κατατακτήριες 2 σημείωσε τον 2ο χρόνο. Την Κυριακή στον πρώτο αγώνα δεν κατάφερε να κάνει καλή εκκίνηση και τερμάτισε τελικά στην 6η θέση, σε μια στενή πίστα δύσκολη στα προσπεράσματα. Στο δεύτερο αγώνα ο μαθητής της Yamaha Junior Academy Riding School έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση και βρέθηκε στην 3η θέση, δίνοντας τη μάχη για τη νίκη μέχρι και την τελευταία στροφή. Βελτίωσε σημαντικά το χρόνο ταχύτερου γύρου του και τελικά στη μάχη των τεσσάρων οδηγών που πάλεψαν για το βάθρο πήρε την 3η θέση, μόλις 0.577 του δευτερολέπτου από τον νικητή Mattia Campalini, ενώ 2ος τερμάτισε ο Milanesio Vendrasco.

Ο προπονητής του και κόουτς Θανάσης Χούντρας είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι ο οδηγός του μπορεί να τα καταφέρει στη μάχη του Τίτλου. Άλλωστε ο Παναγιώτης έδειξε την ταχύτητά του σε αυτούς τους δύο πρώτους Γύρους σε πίστες που όλοι οι αντίπαλοί του έχουν προπονηθεί δεκάδες φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Ελληνική σημαία υψώθηκε και πάλι στο βάθρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος και ο Παναγιώτης Κολλάρος διεκδικεί τον τίτλο καθώς με τις δύο νίκες του στον πρώτο Γύρο του θεσμού, είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις 1 βαθμό από τον πρώτο! Όλα θα κριθούν σε 2 βδομάδες στην πίστα της Pomposa, την οποία γνωρίζει καλύτερα, από την περσινή του έκτακτη συμμετοχή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης