Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στα κεντρικά της Ducati στην Μαλαισία έφτασε ένα από τα μόλις 500 Ducati Panigale Superleggera V4 και οι άνθρωποι της εταιρίας δεν έχασαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα όμορφο βίντεο unboxing. Ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος καθώς για κάποιους η απόκτηση ενός τέτοιου μοντέλου είναι όνειρο ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Carbon πλαίσιο και ψαλίδι ρίχνουν το βάρος στα 159 κιλά!

Εξωτικά εξαρτήματα και λύσεις από MotoGP

Η Panigale Superleggera V4 είναι η μοναδική μοτοσικλέτα στον κόσμο με πιστοποίηση για κίνηση σε Με κιτ εξάτμισης της Akrapovic η ισχύς φτάνει τους 234 ίππους…δημόσιους δρόμους με πλαίσιο, ζάντες και ψαλίδια από ανθρακονήματα. Ο κινητήρας αποδίδει 234 ίππους με την εγκατάσταση του αγωνιστικού κιτ το οποίο έρχεται μαζί με τη μοτοσικλέτα. Φυσικά τα εξαρτήματα που την αποτελούν είναι κορυφαία με αναρτήσεις της Ohlins και φρένα της Brembo, ενώ δεν λείπουν και τα αεροδυναμικά βοηθήματα εξελιγμένα αποκλειστικά για την Superleggera. Και όλα αυτά σε μόλις 159 κιλά βάρους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το… πακέτο παραδίδεται σε ξύλινο κιβώτιο με ζωγραφισμένη από την έξω μεριά τη σιλουέτα της μοτοσικλέτας η οποία μόλις αποκαλυφθεί δημιουργεί ρίγη συγκίνησης τους αυτόπτες μάρτυρες. Η τιμή της μοτοσικλέτας φτάνει τις 100.000€… ακριβό όνειρο!

Unboxing the dream…

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης