του Νίκου Βιτσιλάκη 

Αποκαλύφθηκε στο London Design Museum και αποτελεί ένα πρωτότυπο που σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου σύγχρονου κεφαλαίου για ένα θρυλικό όνομα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ένα teaser video που σας δείξαμε προ ημερών εδώ η Triumph μας προϊδέασε για ένα μοντέλο που θα αναβιώσει τη σειρά Trident, μια οικογένεια της αγγλικής φίρμας με ιστορία που ξεκινά πριν 52 χρόνια. Επανερχόμαστε με νέες πληροφορίες γύρω από το έτοιμο να βγει στην παραγωγή πρωτότυπο, μέσα από ένα δελτίο τύπου που ανέβασε στο δημοσιογραφικό της ιστότοπο η αγγλική φίρμα. Βάσει αυτού, τρία είναι τα σημεία κλειδιά για το επερχόμενο Trident 660:  

  • Τρικύλινδρος εν σειρά κινητήρας με έμφαση στη ροπή 
  • “Class leading” τεχνολογία στο βασικό εξοπλισμό 
  • Ευκολία οδήγησης και κορυφαία οδική συμπεριφορά 

Το πρωτότυπο του Trident είναι αποτέλεσμα ενός τετραετούς προγράμματος ανάπτυξης, με επικεφαλής μια ειδική ομάδα στο κέντρο έρευνας και εξέλιξης της Triumph στην Αγγλία. Είναι εξελιγμένο σε συνεργασία με τον ιταλό σχεδιαστή Rodolfo Frascoli, τον ίδιο άνθρωπο που υπογράφει και την όλη εικόνα της οικογένειας Tiger. Η ομάδα επικεντρώθηκε στην εξέλιξη του Trident 660 έχοντας κατά νου να προσφέρει στο κοινό μια μοτοσυκλέτα που θα συνδυάζει αρμονικά πολλά χαρακτηριστικά: Απόδοση, αξιοπιστία, ηλεκτρονικά καλούδια και φιλικότητα στο χειρισμό μέσω μελετημένης εργονομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σχεδιασμός του νέου Trident έχει μια μινιμαλιστική μορφή, με καθαρές γραμμές και χαρακτηριστικά DNA από τη σειρά Speed Triple. Το πρωτότυπό του, όπως χαρακτηριστικά λένε οι άνθρωποι του αγγλικού εργοστασίου, υπογραμμίζει την ενσωμάτωση της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας στον όλο σχεδιασμό.  

Η μοτοσυκλέτα αναμένεται να κυκλοφορήσει στους δρόμους την άνοιξη του 2021 και η τιμή της θα είναι αυτή που θα καθορίσει και την επιτυχία της. Στόχος της αγγλικής φίρμας είναι να βρίσκεται σε ιδιαίτερα προσιτά επίπεδα, της τάξης των 8.500-9.000€, έτσι ώστε να δώσει σε πολλούς αναβάτες, έμπειρους ή/και πρωτόλειους, τη δυνατότητα να αποκτήσουν “εύκολα” μια entry level μοτοσυκλέτα αξιώσεων για καθημερινή χρήση.

Μέσα στο φθινόπωρο θα λάβει την οριστική της μορφή και εμείς θα επανέρθουμε με αναλυτικότερες πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι! 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης