Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Moto Guzzi αναβάθμισε για το 2021 το V85TT της, φέρνοντας τρεις εκδόσεις και προδιαγραφές Euro5 Η Moto Guzzi γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.στον κινητήρα του. Το εικονικό μοντέλο του εργοστασίου από το Mandello del Lario ακολουθεί πιστά τη δική του πορεία, με έντονη προσωπικότητα και ξεκάθαρη αυθεντική μορφή που δεν μοιάζει με τίποτε άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το adventure της Moto Guzzi πλέον απέκτησε αναβαθμίσεις στον V2 κινητήρα των 853 κ.εκ. με πιο γεμάτες τις μεσαίες στροφές και περισσότερη ροπή η οποία βοηθάει τον αναβάτη στην οδήγηση. Εξελιγμένα είναι και τα ηλεκτρονικά της μοτοσικλέτας η οποία διαθέτει πέντε πλέον χαρτογραφήσεις, Sport, Custom, Rain, Off-Road και Street οι οποίες ρυθμίζουν ανάλογα το traction control, το ABS και την απόκριση στο Ride-By-Wire γκάζι.

Ίσως το πιο όμορφο μέχρι στιγμής V85TT έρχεται με τον κόκκινο χρωματισμό.

Ελαφρύτερες ζάντες και ακόμα πιο πλούσιος εξοπλισμός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντική αλλαγή έχουμε στις ζάντες οι οποίες είναι ενάμισι κιλό πιο ελαφριές από πέρυσι, κάτι που σημαίνει Η έκδοση Evocative περιλαμβάνει premium χρωματισμούς.ότι έχει βελτιωθεί και η οδική συμπεριφορά. Στον βασικό εξοπλισμό επίσης είναι πλέον το cruise control και η TFT οθόνη η οποία διαθέτει συνδεσιμότητα μέσω της εφαρμογής MIA της Moto Guzzi.

Το V85TT βγαίνει εκτός από την απλή έκδοση (12.000€) στις εκδόσεις Evocative (12.190€) και Travel (13.350€) με την τελευταία να διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, όπως βαλίτσες, θερμαινόμενα grip, προβολείς LED και πολλά άλλα. Το V85TT έρχεται με δωρεάν 2 χρόνια επέκταση εγγύησης και 4 χρόνια οδική βοήθεια δωρεάν.
 

Πολύ ξεχωριστό, το V85TT ακολουθεί τον δικό του δρόμο σε σχεδίαση και συμπεριφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα 10.090€ η νέα Moto Guzzi V9 Roamer

Ποιο εργοστάσιο μοτοσικλέτας γιορτάζει φέτος 100 χρόνια από την ίδρυσή του;

Ικανός ταξιδευτής, ιδανικός ονειροπόλος το Moto Guzzi V85TT Travel

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης