Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η SYM παρουσίασε το νέο της Jet X 125, ένα scooter με σπορ DNA και επιθετικό χαρακτήρα το οποίο θα φροντίσει εκτός από την άνετη μετακίνησή σου, να σε διασκεδάσει στην πόλη με τις επιδόσεις και την ευελιξία του. Το Jet X είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Jet με δυνατά χαρακτηριστικά και πλούσιο εξοπλισμό σε όλους τους τομείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

LCD οθόνη ψηφιακή με πολλές πληροφορίες και αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας

Κινητήρας απόδοσης 12,6 ίππων!

Ξεχωριστό σημείο του νέου SYM είναι ο κινητήρας του ο οποίος είναι ο πιο ισχυρός της κατηγορίας. Το Οι αναρτήσεις πίσω έχουν ρύθμιση προφόρτισηςμονοκύλινδρο μηχανικό σύνολο των 125 κ.εκ. αποδίδει 12,6 ίππους και 11 Nm ροπής προσφέροντας πολύ καλές επιδόσεις στο scooter. Την τροφοδοσία έχει αναλάβει ψεκασμός της Continental ο οποίος εκτός από την ομαλή λειτουργία του προσφέρει και εξαιρετική οικονομία στο καύσιμο με την SYM να αναφέρει κατανάλωση 2,5 λίτρων ανά 100 χιλιομέτρων. Φυσικά ο κινητήρας είναι εναρμονισμένος με τις προδιαγραφές Euro5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλαίσιο του Jet X είναι καινούριας σχεδίασης με στόχο να πετύχει την καλή ισορροπία ανάμεσα στην εξαιρετική οδική συμπεριφορά, την ευελιξία και την άνεση. Το βάρος του είναι μόλις 140 κιλά, ενώ οι αναρτήσεις προσφέρουν καλό κράτημα δίνοντας αυτοπεποίθηση στον αναβάτη χάρη στην αυξημένη ποιότητα κύλισης. Τα φρένα αποτελούνται από δίσκο εμπρός 260mm και 220mm πίσω, με σύστημα ABS της Continental. Οι τροχοί είναι 14 ιντσών με ζάντες ελαφριού κράματος για καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο, άνεση και αποτελεσματικότητα.

Keyless System για εκκίνηση χωρίς κλειδί και άνοιγμα της σέλας χωρίς κλειδί!

Τον Μάρτιο στην Ελλάδα…

Στον εξοπλισμό, το Jet X 125 διαθέτει πλειάδα εξαρτημάτων τα οποία θα κάνουν την καθημερινότητα πιο Τα πίσω φωτιστικά σώματα χρησιμοποιούν τεχνολογία 3D light bar!εύκολη. Διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless) το οποίο χρησιμεύει και για το άνοιγμα της σέλας χωρίς κλειδί. Τα φωτιστικά σώματα είναι τύπου LED, ενώ ο πίνακας οργάνων είναι υψηλής τεχνολογίας LCD με αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας. Οι χώροι αποθήκευσης είναι ικανοποιητικοί με χώρο για ένα full face κράνος κάτω από τη σέλα και κλειστό τμήμα στην ποδιά με USB θύρα για φόρτιση του smartphone και όχι μόνο.

Το νέο SYM Jet X 125 θα είναι διαθέσιμο τον Μάρτιο του 2021 και η τιμή του είναι στα 2.795€. Φυσικά, θα το βρείτε όταν έρθει στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Όλα τα στοιχεία για το νέο SYM JET X 125 ABS ΕΔΩ

Επιθετική σχεδίαση με έμφαση στην ποιότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφτασε η εντυπωσιακή Daytona 155 U1 με τιμή 2.995€

Ηλεκτρικό scooter για ηλικιωμένους ή άτομα με κινητικές δυσκολίες από την Daytona

SYM Joymax Z 300: Μια νέα πρόταση για την αστική μετακίνηση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης