Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το μεγαλείο του Valentino Rossi δεν είχε να κάνει μόνο με τις επιδόσεις του στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, αλλά ξεπερνούσε κατά πολύ τα στενά όρια του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Δεν είναι τυχαίο πως ο Ιταλός ενέπνευσε αθλητές από όλο τον κόσμο και από όλα τα αθλήματα, ενώ γίγαντες διαφόρων αθλημάτων ακολουθούσαν πιστά την καριέρα του όπως οι Ronaldo (ποδόσφαιρο), Rafa Nadal (τένις), Pau Gasol (μπάσκετ) και πολλοί ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεκάδες διάσημοι αποχαιρέτησαν τον Valentino Rossi.

Σαν αστέρας του Χόλιγουντ

Εκτός όμως από τον αθλητισμό ο Rossi είχε επηρεάσει αστέρες του Χόλιγουντ όπως οι Tom Cruise, Chris Ο Rossi έβαλε το MotoGP στον παγκόσμιο χάρτη του θεάματος!Hemsworth και Keanu Reeves, αστέρες της μουσικής, όπως ο Keith Flint και ο Jovanotti ακόμα και ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς παραγωγούς. Δεν είναι τυχαίο ότι για παράδειγμα ο Keanu Reeves αποφάσισε να φτιάξει τη δική του εταιρεία μοτοσικλετών, την Arch Motorcycles, ενώ “έσπρωξε” στους αγώνες μεγάλους ηθοποιούς όπως ο Michael Fassbender.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Dorna μάζεψε όλους τους αστέρες τόσο από τον αθλητισμό όσο και εκτός αθλητισμού και με ένα πολύ όμορφο βίντεο τίμησε τον Valentino Rossi. Από τον Tom Cruise μέχρι τον Pau Gasol και τον Roger Federer όλοι είχαν μια ιστορία έμπνευσης από τον Ιταλό σταρ των δύο τροχών ο οποίος άφησε έντονο το στίγμα του σε παγκόσμιο επίπεδο. Έβαλε το MotoGP στον χάρτη των κορυφαίων θεαμάτων και η κληρονομιά του θα μείνει στην ιστορία.

Απολαύστε το βίντεο αφιέρωμα στον Valentino Rossi από παγκόσμιους αστέρες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι 9 μοτοσικλέτες που χάρισαν τίτλο στον Valentino Rossi

Ο “Γιατρός” του MotoGP στην EICMA 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης