Γράφει ο Γιάννης Πετρόχειλος

Το Scooter Rally Αντοχής επιστρέφει το 2022 έπειτα από δύο χρόνια απουσίας λόγω της κατάστασης με τον Covid-19. Η μεγάλη γιορτή των δύο τροχών θα πραγματοποιηθεί φέτος στην περιοχή της Φωκίδας και το zougla.gr θα παρακολουθήσει «εκ των έσω» τον πιο διασκεδαστικό αγώνα στη χώρα μας. Η BMW θα είναι σύντροφός μας σε αυτήν την περιπέτεια καθώς θα έχουμε στα χέρια μας ένα γυαλιστερό, καινούριο C400GT.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκκίνηση στις 28 Μαΐου...

Τι είναι το Scooter Rally Αντοχής;

Το Scooter Rally Αντοχής οργανώθηκε για 1η φορά τον Μάιο του 2015 στην Αττική και με την δική σας συμμετοχή εξελίχθηκε σε έναν επιτυχημένο θεσμό για όλους τους αναβάτες scooter αλλά και μοτοσικλετών. Διεξάγεται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας ώστε οι συμμετέχοντες οδηγώντας το scooter ή τη μοτοσικλέτα τους να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές αυτής της χώρας αλλά και να νιώσουν την απόλαυση που προσφέρει η οδήγηση μακριά από τη ρουτίνα της πόλης αλλά και της καθημερινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια του «αγώνα – οδοιπορικού», αναπτύσσεται η ομαδικότητα και η συντροφικότητα μεταξύ των συμμετεχόντων, ενώ στο τέλος οι περισσότεροι νοιώθουν σαν να γνωρίζονται από καιρό, έχοντας βοηθήσει ο ένας τον άλλο σε απρόοπτα όπως αναγνώριση σωστής πορείας, βοήθεια σε τυχόν τεχνικό πρόβλημα, κ.α. Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να σημειωθεί, ότι το Αντοχής και δεν έχει καμιά απολύτως σημασία η ώρα που θα τερματίσει ο κάθε αγωνιζόμενος. Η συλλογή βαθμών, ολοκληρώνοντας τα ζητούμενα από τη διοργάνωση και μόνο αυτό, μπορεί να φέρει κάθε αγωνιζόμενο στην 1η θέση της κατάταξης.

Το BMW C400GT θα μας συντροφεύσει στο Scooter Rally Αντοχής 2022.

Το 2022 μας βρίσκει στην Φωκίδα!

Ο φετινός «αγώνας» θα πραγματοποιηθεί στην Φωκίδα με την εκκίνηση να πραγματοποιείται στο 5ο χιλιόμετρα Εθνικής Οδού Δελφών – Αράχωβας (Ταβέρνα Ομφαλός) στις 28 Μαΐου στις 10:30. Η διανυκτέρευση της 1ης μέρας θα γίνει στην Ερατεινή Φωκίδας από όπου θα γίνει και η εκκίνηση της 2ης μέρας στις 09:30 ακριβώς. Ο τερματισμός του 6ου Αντοχής θα γίνει στην Ιτέα Φωκίδας (μπροστά στην καφετέρια «Sofita» 28ης Οκτωβρίου 109 Παραλία Ιτέας) στις 29 Μαΐου 2022. Τον φετινό «αγώνα-οδοιπορικό», υποστηρίζουν δυναμικά με την παρουσία τους δυο νέες μοτοσικλετιστικές και όχι μόνο παρέες, τα «Μοτοφιλαράκια» και οι «Φίλοι του Scooter Rally Αντοχής». Για δηλώσεις συμμετοχής στο φετινό Scooter Rally Αντοχής πατήστε ΕΔΩ.

Το zougla.gr θα πάρει μέρος στο φετινό Scooter Rally Αντοχής με BMW C400GT και θα καλύψει το event με ζωντανή ανταπόκριση μέσω Live Feed το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου. Μείνετε συντονισμένοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Αντώνης Φωής «Ο Γερόλυκος»

Το Scooter Rally Αντοχής επιστρέφει τον Μάιο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης