Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha από το τέλος του 2021 είχε ξεκινήσει ένα νέο project σε πανευρωπαϊκό επίπεδο το οποίο ονόμασε Το ροκ και η μοτοσικλέτα έχουν πολύ στενό δεσμό, λέει η Alteria.Yard Build Free Spirit. Το σχέδιο ήταν να δοθεί η δυνατότητα σε έξι χώρες της Ευρώπης να παρουσιάσουν μέσω των αντιπροσωπειών τους μια μοναδική XSR η οποία θα έφερε την σφραγίδα μιας ξεχωριστής προσωπικότητας της κάθε χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελλάδα ήταν η πρώτη από τις έξι χώρες που παρέδωσαν το δικό τους project με πρωταγωνιστή τον Νικόλα Πλυτά, πρωταθλητή στα θαλάσσια σπορ. Η δεύτερη XSR 125 την οποία βλέπουμε να παίρνει μια ιδιαίτερη μορφή είναι εκείνη της Alteria. Η ροκ σταρ, ραδιοφωνική παραγωγός και DJ από την Ιταλία είναι παθιασμένη αναβάτης και μαζί με τον Oscar Tasso δημιούργησαν μια πολύ ιδιαίτερη μοτοσικλέτα.

Η έμπνευση της Alteria είχε να κάνει με μια cafe racer έκδοση του XSR 125.

Από τη μοτοσικλέτα της Alteria πηγάζει δύναμη και ανεξαρτησία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την XSR 125 της Alteria ανέλαβε να κατασκευάσει και να σχεδιάσει ο Oscar Tasso της D&G Motorsport. Το H σέλα είναι καλυμμένη με δέρμα, ενώ οι καθρέπτες είναι τοποθετημένοι στο τιμόνι.μοντέλο της Yamaha έχει ονομαστεί Imperfect Life εμπνευσμένο από τον τελευταίο δίσκο της τραγουδίστριας. Βασικό στοιχείο του XSR είναι ότι διαθέτει κουστούμι, όπως εκείνα των cafe racer της δεκαετίας του 1960. Μια μεγάλη ζελατίνα έχει τοποθετηθεί πάνω από τα στρογγυλά όργανα, ενώ τον προβολέα εμπρός αγκαλιάζει μια μάσκα η οποία καταλήγει με μεγάλα πλαϊνά φέρινγκ.

Η μοτοσικλέτα είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα με τον εμπρός τροχό να είναι κόκκινος, ενώ στα πλαϊνά φέρινγκ δεσπόζει το λογότυπο του XSR 125 στη γραμματοσειρά του Yard Build. Highlight της μοτοσικλέτας είναι η εξάτμιση της SC η οποία φέρει το λογότυπο Vita Imperfetta που αναφέρεται στο όνομα του μοντέλου.

Το βίντεο της παρουσίασης του XSR 125 Imperfect Life.

 

Στο πίσω μέρος δεν έχουμε σημαντικές αλλαγές, με εξαίρεση το φωτιστικό σώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια Yamaha XSR125 για τον πρωταθλητή Νικόλα Πλυτά

Στυλ λέγεται και το Yamaha XSR125 ξεχειλίζει από δαύτο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης