Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha συνεχίζει να μας δείχνει εντυπωσιακές μετατροπές του XSR 125 μέσα από το πρόγραμμα Free Το πρώτο Free Spirit Yamaha XSR 125 ήταν του Έλληνα Νικόλα Πλυτά!Spirit του Yard Build. Αυτήν τη φορά είναι η σειρά ενός Γερμανού ντράμερ να βάλει τη δική του πινελιά πάνω στην όμορφη μοτοσικλέτα της Yamaha και να προσθέσει ακόμα ένα ιδιαίτερο μοντέλο στην γκάμα των XSR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Markus Onkel Lingner είναι δημοφιλής μουσικός έχοντας ιδιαίτερη σχέση με τα τύμπανα. Ο ντράμερ από τη Γερμανία έχει σπουδάσει στο Αμβούργο και έχει παίξει σε μπάντες με πολλά διαφορετικά ακούσματα όπως Death Metal, Pop, Techno και Hip Hop. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο συγκρότημα Ohgbooten, ενώ συνεργάζεται με τον τραγουδιστή Tim Benzko και το αστέρι της Hip Hop Alligatoah.

Κρεμασμένο στο πλάι το χρυσό καπελάκι του Onkel.

Ο Onkel είναι λάτρης του χρυσού χρώματος και όπως μπορείτε να μαντέψετε το δικό του XSR 125 βάφτηκε χρυσό. Το ρεζερβουάρ είναι ματ χρυσό με το λογότυπο να φέρει το όνομα του καλλιτέχνη. Η εξάτμιση είναι μαύρη ματ της Akrapovic, ενώ και το εμπρός φτερό είναι βαμμένο χρυσό με μαύρο. Στα πλαϊνά της μοτοσικλέτας, κάτω από τη σέλα βρίσκουμε μια ειδική κατασκευή που είναι το πετάλι από το μεγάλο τύμπανο των ντραμς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα μια μικρή λεπτομέρεια είναι μια αλυσίδα στο πλάι της μοτοσικλέτας η οποία έχει χρήση κρεμάστρας για το χρυσό καπέλο του Onkel το οποίο είναι χαρακτηριστικό στο styling του.

Απολαύστε το Yamaha XSR 125 του Onkel.

 

Χειροποίητο το πετάλι των ντραμς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα σας φαινόταν ένα Yamaha Tenere 900;

Καινούρια έκδοση Yamaha XSR 125 Legacy

Η Yamaha στο πλευρό του Riders for Health

Η Yamaha στο πλευρό του Riders for Health

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης