Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Voge παρουσίασε για το 2022 το νέο της 500AC, ένα classic μοντέλο με σύγχρονη τεχνολογία. Πρόκειται Βόλτα στα περίχωρα μιας ιστορικής πόλης της Κίνας με το 500AC.για ένα από τα πλέον όμορφα μοντέλα της κατηγορίας το οποίο είχαμε γνωρίσει με το 300AC και τώρα αποκτά μεγαλύτερο κινητήρα και ακόμα καλύτερη τεχνολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του 500AC είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά που χρησιμοποιείται και στο 500DSX με απόδοση 47 ίππους. Η τροφοδοσία καυσίμου γίνεται μέσω καινούριας μονάδας ψεκασμού της Bosch, ενώ συνεργάζεται με ένα καινούριο μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης για τέλεια αίσθηση ασφάλειας στα κατεβάσματα ταχυτήτων. Οι αναρτήσεις είναι της ΚΥΒ με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα έχουμε δύο δίσκους εμπρός με δαγκάνες της Nissin και ABS της Bosch.

Όμορφος σχεδιασμός με ρετρό αισθητική και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ο εξοπλισμός του 500AC είναι πλούσιος με φωτιστικά σώματα LED, έγχρωμη οθόνη TFT που προσφέρει δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone. Μάλιστα έχει ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης για ακόμα μεγαλύτερη χρηστικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα νέο βίντεο της Voge Μας μεταφέρει στην ιστορική πόλη Dali η οποία άκμασε τον 8ο αιώνα υπό την δυναστεία των Ming. Το σημαντικότερο μνημείο είναι οι Τρεις Παγόδες του Ναού Chong Sheng που κατασκευάστηκαν τον 9ο αιώνα.

Το βίντεο της Voge με το 500AC στο Dali.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πληθαίνει η γκάμα των Voge για το 2022

Η Voge παρουσίασε scooter με ενσωματωμένη κάμερα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης