Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η CFMoto εδώ και αρκετό καιρό έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα ένα μικρό supersport μοντέλο το οποίο έχει τεράστια απήχηση στην Ασία. Πρόκειται για το 300SR, ένα supersport με μικρές διαστάσεις το οποίο πλέον θα έρθει και στις ευρωπαϊκές αγορές σε πολύ ανταγωνιστική τιμή και σίγουρα πολύ ανταγωνιστικό πακέτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οθόνη έγχρωμη πολύ υψηλού επιπέδου από την CFMoto
Εξαιρετική entry level μοτοσικλέτα δρόμου

Το CFMoto 300SR διαθέτει κινητήρα 292,4 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 29 ίππους και 23,5 Nm ροπής, κάτι που Η ουρά του θυμίζει Yamaha YZF-R1…δεν το τοποθετεί ανάμεσα στα κορυφαία, αλλά είναι πολύ ανταγωνιστικό. Να θυμίσουμε ότι το Yamaha R3 αποδίδει 41 ίππους και το KTM RC390 έχει απόδοση 44 ίππους. Το 300SR ωστόσο έχει επικεντρωθεί στην υψηλή απόδοση του κινητήρα στις μεσαίες στροφές, κάτι που θα το κάνει πολύ ανταγωνιστικό στους δρόμους της πόλης και σε κλειστές διαδρομές με πολλές στροφές.

Και σε αγωνιστικά χρώματα της ομάδας... CFMoto

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα κάνει θραύση αν έρθει στην Ελλάδα

Άλλωστε στόχος του είναι να διασκεδάσει τον αναβάτη και με τις ενισχυμένες μεσαίες θα είναι ευκολοδήγητο και σβέλτο. Ο κινητήρας θα είναι εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές Euro5. Στις αναρτήσεις, το 300SR διαθέτει ανεστραμμένο πιρούνι 37mm εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ το βάρος του είναι μόλις 165 κιλά.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για να δούμε αν το μικρό supersport θα έρθει και στην Ελλάδα.

Εντυπωσιακή παρουσίαση του CFMoto 300SR

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτες επίσημες εικόνες του CFMoto MT800

Μέσω Facebook το νέο CFMoto CLX 700

Το πρώτο ηλεκτρικό scooter της CFMoto

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης