Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα κορυφαία ηλεκτρικά ποδήλατα στον κόσμο, το Stromer ST5 Speed Pedelec, κατάκτησε το Τα ποδήλατα της Stromer μπορείτε να τα βρείτε στην Kosmoride.βραβείο Red Dot στην κατηγορία IF Design. Αφορμή για αυτή τη βράβευση είναι ο ερχομός του νέου μοντέλου της φίρμας το οποίο διαθέτει την τεχνολογία Blubrake ABS στα φρένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το S-Pedelec διαθέτει σύστημα ABS στα φρένα το οποίο συνεργάζεται με «έξυπνους» αισθητήρες και κεντρική μονάδα επεξεργασίας. Είναι ικανό να ανιχνεύσει το μπλοκάρισμα των τροχών και να ενεργοποιήσει το σύστημα ABS προκειμένου να αποσοβήσει μια πτώση, ένα γλίστρημα και να μεγιστοποιήσει την ασφάλεια πέδησης.

Έξυπνο σύστημα ABS που μεγιστοποιεί την ασφάλεια του ποδηλάτη.

Η τιμή του αναμένεται πάνω από 10.000€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Stromer ST5 S-Pedelec είναι εξοπλισμένο με έναν πολύ ισχυρό κινητήρα στον πίσω τροχό απόδοσης 850W με ροπή στα 48Nm. Η αποσπώμενη μπαταρία του είναι μέσα στο πλαίσιο και έχει χωρητικότητα 983Wh δίνοντας αυτονομία 180 χιλιομέτρων, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 45Km/h.

Το Stromer ST5 S-Pedelec με το σύστημα ABS αναμένεται στην αγορά τον Ιούνιο του 2021, με την τιμή του να είναι πάνω από 10.000€.

Το ST5 είναι η ναυαρχίδα της ελβετικής φίρμας Stromer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ελαφρύτερο σύστημα μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό

Σημαντικό βραβείο για την Kosmoride

Καινούριο ηλεκτρικό ποδήλατο από την Porsche

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης