Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati παρουσίασε το δεύτερο σπαστό της ποδήλατο το οποίο διαθέτει μερικά πολύ ιδιαίτερα Η Ducati έχει στην γκάμα των Urban Mobility ποδήλατα και πατίνιαχαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα ελαφρύ, πρακτικό και φυσικά πανέμορφο ποδήλατο με ηλεκτροκινητήρα και πλαίσιο από μαγνήσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το MG-20 είναι εξοπλισμένο με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 250W ο οποίος έχει έξυπνο σύστημα αναγνώρισης κλίσης του δρόμου. Ανάλογα με την ανάγκη ροπής στο πετάλι επεμβαίνει για να βοηθήσει τον αναβάτη να ανέβει κάποια ανηφόρα. Φυσικά, το σύστημα ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αναβάτη.

Πολύ πρακτικό ποδήλατο με χαμηλό βάρος και υψηλού επιπέδου ποιότητα.

Οι ζάντες των 20 ιντσών είναι από μαγνήσιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μπαταρία είναι αποσπώμενη της Samsung 378Wh η οποία δίνει αυτονομία 50 χιλιόμετρα, ενώ η τελικήΤο Scrambler SCR-E είναι το all-road σπαστό ποδήλατο της Ducati ταχύτητα περιορίζεται στα 25km/h. Οι τροχοί είναι από μαγνήσιο το ίδιο και οι αναρτήσεις, ενώ οι ζάντες είναι χυτοί με έξι ακτίνες.

Ο πίνακας οργάνων και ο χειρισμός του ηλεκτροκινητήρα γίνεται από μια LCD οθόνη, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED. Η τιμή του MG-20 της Ducati είναι στα 1.599€ και θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο του 2021.

Στο τιμόνι υπάρχει η οθόνη LCD από όπου γίνεται ο χειρισμός στα φώτα και τον ηλεκτροκινητήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μικρό ηλεκτρικό ποδήλατο της JI Move έρχεται με ABS

Το νέο Lectric XP 2.0 έρχεται με ρυθμιζόμενη εμπρός ανάρτηση

Σημαντικό βραβείο για την Kosmoride

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης