Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Gocycle παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες το νέο της σπαστό ηλεκτρικό ποδήλατο G4. Πρόκειται για τη 4η γενιά του εικονικού μοντέλου της βρετανικής φίρμας η οποία έρχεται με υψηλού επιπέδου τεχνολογία τόσο στο πλαίσιο όσο και στα περιφερειακά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Gocycle διαθέτει σύστημα Fast Folding για πολύ γρήγορο δίπλωμα του ποδηλάτου

Πλαίσιο από μαγνήσιο, ανθρακονήματα και αλουμίνιο

Στα πολύ σημαντικά στοιχεία του νέου μοντέλου έχουμε έναν καινούριο ηλεκτροκινητήρα G4drive ο οποίοςΤο βάρος του ποδηλάτου είναι στα 16 κιλά! είναι πιο ελαφρύς με απόδοση 500W και traction control! Το πλαίσιο είναι από ανθρακονήματα με κομμάτια μαγνησίου και αλουμινίου σε κάποια σημεία του ποδηλάτου, ενώ οι τροχοί είναι από μαγνήσιο και ανθρακονήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ελαστικά έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το MotoGP, προσφέροντας απίθανο κράτημα τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο. Οι μπαταρίες είναι αποσπώμενες και δίνουν αυτονομία 80 χιλιομέτρων, ενώ οι αλλαγές ταχυτήτων γίνεται ηλεκτρονικά. Το Gocycle G4 διαθέτει φώτα ημέρας DRL. Εντυπωσιακό επίσης είναι το πάνελ πληροφοριών το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη Formula 1, ενώ μπορείς κυριολεκτικά να κάνει τα πάντα μέσω του smartphone σου στην ειδική εφαρμογή της Gocycle.

Η τιμή του Gocycle G4 αρχίζει από τα 3.400€ και φτάνει στην κορυφαία του έκδοση G4+ τα 5.100€.

Τα ειδικά ελαστικά slick μαζί με το κόκκινο χρώμα το κάνουν πολύ επιθετικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδική έκδοση R του κορυφαίου Thok TK01

Το πρώτο ποδήλατο με χρηματοδότηση από το κοινό

Το ποδήλατο των 10.000€ της Stromer

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης