Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το πρώτο πράσινο νησί της Μεσογείου, η Αστυπάλαια, ξεκίνησε επίσημα τη δημιουργία του έξυπνου Μαζί με το MO παραδόθηκαν και τα VW e-Up, ID.3 και ID.4εξηλεκτρισμού, μετά τη συμφωνία της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Ομίλου Volkswagen. Ένα από τα σημαντικά οχήματα που θα βοηθήσουν αυτό το project είναι το νέο scooter της Seat, το MO eScooter 125.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πρώτα ηλεκτρικά scooter έφτασαν στο νησί και παραδόθηκαν στις τοπικές αρχές παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του CEO της Volkswagen Herbert Diess. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Seat MO Lucas Casasnovas με ενθουσιασμό ανάφερε: “Είναι ένα εξαιρετικό ορόσημο για τη SEAT MO η συμμετοχή της σε αυτό το συναρπαστικό project του Ομίλου Volkswagen. Το SEAT MÓ eScooter 125 και οι νέες λύσεις κινητικότητας φθάνουν τώρα στις κύριες ευρωπαϊκές αγορές και η Ελλάδα και η Αστυπάλαια θα μπορούσαν να γίνουν project αναφοράς για τη 100% βιώσιμη κινητικότητα, κλιμακωτό και προσαρμόσιμο και σε άλλα νησιά ή μεγάλες αστικές περιοχές”.

Μπορείς να έχεις τον έλεγχο του MO από το smartphone μέσα από την ειδική εφαρμογή της Seat.

Το MO είναι εξαιρετικά οικονομικό καθώς καταναλώνει 0,70€ ανά 100Km

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Seat MO είναι ένα όμορφο και πρακτικό scooter με έμφαση στην ασφάλεια και τη χρηστικότητα. Ο Η μπαταρία έχει 4 χρόνια εγγύηση αρκεί να τη φορτίζεις τουλάχιστον μία φορά το μήναηλεκτροκινητήρας του χαρίζει καλές επιδόσεις με τελική ταχύτητα 95Km/h και δυναμικές επιταχύνσεις στα πρώτα 50Km/h. Διαθέτει τρεις επιλογές οδήγησης, φώτα τεχνολογίας LED, συνδεσιμότητα με το smartphone σου και LCD σύγχρονη οθόνη πληροφοριών.

Οι μπαταρία είναι αποσπώμενη με αυτονομία 137 χιλιόμετρα, ενώ μπορείς να τη μεταφέρεις εύκολα στο σπίτι ή στο γραφείο για να τη φορτίσεις χάρη στο σύστημα με ροδάκια που διαθέτει. Με τη νέα νομοθεσία της ισοδυναμίας των αδειών οδήγησης μπορείς να το οδηγήσεις με δίπλωμα αυτοκινήτου, ενώ η τιμή του είναι στα 6.790€. Μεγάλο πλεονέκτημα δίνει η Seat καθώς μπορείς να επισκευάσεις το MO σε όλο το δίκτυο αυτοκινήτων της Seat στην Ελλάδα.

Τα πρώτα eScooter παραδόθηκαν στις αρχές του νησιού και η νέα εποχή ξεκίνησε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο scooter της Seat έχει κατανάλωση 0,70€ ανά 100Km!

Τα ηλεκτρικά scooter της Silence στην Ελλάδα

Ψάχνει αντίπαλο το νέο Seat Leon e-Hybrid

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης