Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες ότι η Zontes ετοιμάζει ένα Εκτός από τη cafe racer έκδοση αναμένουμε και μια scrambler έκδοση με πιο χωμάτινο χαρακτήρανέο μοντέλο scrambler με μεγαλύτερο κινητήρα. Τώρα είδαμε για πρώτη φορά σχέδια τα οποία επιβεβαιώνουν τον ερχομό της νέας μοτοσικλέτας η οποία θα είναι η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής στην γκάμα της κινεζικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μοντέλο ονομάζεται 350GK και η μορφή του παραπέμπει σε ρετρό cafe racer μοτοσικλέτα. Εκείνα που ξεχωρίζουν είναι ο στρογγυλός προβολέας εμπρός τύπου LED, οι ακτινωτοί τροχοί 17 ιντσών, το ίσιο τιμόνι και οι καθρέπτες που είναι τοποθετημένοι στις άκρες του τιμονιού.

Η Zontes αποδεικνύει ότι δεν είναι "μια ακόμα κινεζική φίρμα" με τον ερχομό του 350GK.

Πολλά μοναδικά στοιχεία έχει να μας επιδείξει η Zontes στο 350GK

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύστημα εξάτμισης είναι το γνωστό σήμα κατατεθέν της φίρμας με τις διπλές απολήξεις, ενώ και το Ο νέος κινητήρας αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα μοντέλα της Zontesρεζερβουάρ έχει ξεχωριστό σχήμα σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας. Ο κινητήρας είναι καινούριος και σύμφωνα με πληροφορίες έχει αυξημένο κυβισμό στα 350 κ.εκ. Η απόδοσή του αναμένεται κοντά στου 43 ίππους κάτι που σημαίνει ότι μπορεί πλέον να κοιτάξει στα μάτια τα KTM Duke 390 και Husqvarna Vitpilen 401.

Αυτή θα είναι η τελική μορφή της νέας μοτοσικλέτας την οποία αναμένουμε να δούμε ολοκληρωμένη πριν από το τέλος του 2021. Το σίγουρο είναι ότι εκτός από τον όμορφο σχεδιασμό και το νέο κινητήρα, το 350GK θα έχει σοβαρό εξοπλισμό στα ηλεκτρονικά και πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Στα CAD σχέδια το νέο μοντέλο έχει πάρει την τελική του μορφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυνατό ξεκίνημα της DYMOTO με το Winner 200

Η EVOMOTO αναλαμβάνει την προώθηση των Zontes και DYMOTO

Η Zontes ετοιμάζει επίθεση με τρικύλινδρο 1000άρι κινητήρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης