Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Harley Davidson πριν από μερικά χρόνια είχε παρουσιάσει ένα φιλόδοξο νέο σχέδιο το οποίο αφορούσε H Harley Davidson πιστεύει ότι σε 5 χρόνια θα πουλάει 100.000 ηλεκτρικές μοτοσικλέτες.ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Μάλιστα κατάφερε με σημαντικό κόστος να βγάλει στην παραγωγή το πρώτο της μοντέλο που ονομάστηκε LiveWire το οποίο ήταν εξαιρετικά πρωτοποριακό για εκείνη την εποχή. Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι άνθρωποι της εταιρείας του Μιλγουόκι με αποτέλεσμα να διακόψουν το project.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ηλεκτρικό τμήμα της Harley Davidson πέρυσι αυτονομήθηκε και δημιουργήθηκε μια καινούρια μάρκα η LiveWire η οποία μάλιστα βγήκε στην αγορά αναζητώντας επενδυτές για να αναπτυχθεί. Το νέο αυτό πλάνο λειτούργησε καλά και εταιρείες όπως η Kymco ενδιαφέρθηκαν για το project επενδύοντας στα σχέδια της LiveWire.

Κάπως έτσι έχουμε φανταστεί το Del Mar.

Η εταιρεία μέσα στο 2022 παρουσίασε το πρώτο της μοντέλο το οποίο ήταν το γνωστό μας LiveWire της Harley, έχοντας πλέον μετονομαστεί σε One. Πλέον η LiveWire είναι έτοιμη να παρουσιάσει το επόμενο μοντέλο της το οποίο ονομάζεται Del Mar. Η νέα αυτή μοτοσικλέτα θα παρουσιαστεί επίσημα στις 10 Μαΐου ωστόσο έχουμε τα πρώτα στοιχεία για την δομή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το One είναι το μοναδικό μέχρι στιγμής μοντέλο της LiveWire.

Η Del Mar θα είναι μια μοτοσικλέτα Flat Track, φυσικά ηλεκτρική, η οποία θα είναι μικρότερη και πιοΗ Kymco ήδη δουλεύει στη νέα γενιά μικρών μοντέλων της LiveWire. προσιτή από την One. Θα είναι εφοδιασμένη με μια αναβαθμισμένη έκδοση του ηλεκτροκινητήρα Arrow της Harley Davidson ο οποίος θα έχει μεγαλύτερη αυτονομία και αποτελεσματικότητα με μειωμένους χρόνους φόρτισης. Το σύστημα Arrow ήδη βρίσκεται σε φάση εξέλιξης από την LiveWire και την Kymco προκειμένου να είναι σε θέση να τοποθετηθεί σε μικρότερες μοτοσικλέτες.

Η Harley Davidson πιστεύει πολύ στην LiveWire και μάλιστα έχει ανακοινώσει ότι με τη βοήθεια της Kymco τα επόμενα πέντε χρόνια θα έχει φτάσει να πουλάει 100.000 μοντέλα ετησίως σε όλο τον κόσμο.

Το teaser βίντεο της LiveWire.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε η Harley Davidson Nightster

Το νέο μοντέλο της Livewire ονομάζεται Del Mar

Στρατηγική συνεργασία Harley Davidson και Kymco στις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης