Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Thok παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση του κορυφαίου mountain bike της MIG. Πρόκειται για το MIG-R, Το βίντεο ξεκινάει στο εργαστήριο του Drudi με πολλά κράνη του Valentino Rossiένα ηλεκτρικό ποδήλατο με κορυφαία συστήματα και επιδόσεις το οποίο έχει σχεδιάσει ένας από τους πιο διάσημους σχεδιαστές κρανών και εξοπλισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Aldo Drudi, γνωστός από τα σχέδια στα κράνη του Valentino Rossi στο MotoGP, ανάλαβε να σχεδιάσει και το νέο MIG-R το οποίο πραγματικά πηγαίνει σε άλλο επίπεδο. Μάλιστα η Thok τοποθέτησε τον Drudi ως επικεφαλής σχεδιασμού της σειράς MIG έπειτα από επιλογή των πελατών της εταιρίας.

Η μπαταρία είναι αποσπώμενη, ενώ οι τροχοί είναι της Mavic με ελαστικά της Maxxis.

Η γεωμετρία στο πλαίσιο είναι ρυθμιζόμενη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός όμως από το υπέροχο σχεδιαστικά ποδήλατο το MIG-R διαθέτει κορυφαία συστήματα. Αρχικά, ο Το βάρος του ποδηλάτου είναι μόλις 22 κιλά!ηλεκτροκινητήρας προέρχεται από την Shimano με το εκπληκτικό EP8 σύνολο. Η απόδοσή του φτάνει τα 250W με τη ροπή στα 85Nm, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 630Wh της Shimano. Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο με τις αναρτήσεις να έρχονται από την FOX τόσο στο εμπρός πιρούνι των 36mm όσο και στο μονό αμορτισέρ πίσω με τεχνολογία Float DPS.

Το εμπρός φρένο της SRAM με δίσκο 200mm έχει ενσωματωμένη την δαγκάνα στο πλαίσιο και είναι τετραπίστονη, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω 12τάχυτου κιβωτίου της GX Eagle. Το MIG-R είναι εξοπλισμένο και με κορυφαία τεχνολογία με σύστημα ελέγχου της γεωμετρίας, δύο επιλογές οδήγησης στον κινητήρα, ενώ ο έλεγχος των συστημάτων γίνεται μέσα από μια LCD οθόνη με το σύστημα Cyclo Computer SC-E7000.

Το ποδήλατο είναι ήδη διαθέσιμο στην Ιταλία στην τιμή των 5.590€, ενώ βγαίνει σε τέσσερα μεγέθη, S-M-L-XL.

Το βίντεο παρουσίασης του Thok MIG-R.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδική έκδοση R του κορυφαίου Thok TK01

Το μικρό ηλεκτρικό ποδήλατο της JI Move έρχεται με ABS

Το νέο Lectric XP 2.0 έρχεται με ρυθμιζόμενη εμπρός ανάρτηση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης