Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μοτοσικλέτες όπως η Superveloce ή η Rush1000 έχουν φέρει την MV Agusta στην κορυφή της αισθητικής Το βάρος του Rapido Oro είναι μόλις 20 κιλά.έκφρασης σε δύο τροχούς. Το εργοστάσιο από το Μιλάνο εκτός από τα υπέροχα “έργα τέχνης” σε δύο τροχούς φαίνεται πως ανοίγει τα φτερά της και προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Μια από αυτές την είδαμε το περασμένο καλοκαίρι με τα ηλεκτρικά ποδήλατα της MV Agusta και τώρα οι Ιταλοί κάνουν το επόμενο βήμα προς τα ηλεκτρικά πατίνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστική μετακίνηση δεν είναι μόνο η μεταφορά από το σημείο Α στο σημείο Β, είναι και θέμα στυλ, κάτι που διαθέτει σε υπερθετικό βαθμό η MV Agusta. Το πατίνι ονομάζεται Rapido Serie Oro και πραγματικά δεν μοιάζει με κανένα άλλο από όσα έχετε δει μέχρι τώρα στην πλούσια ομολογουμένως αγορά.

Το πλαίσιο από μαγνήσιο είναι επαναστατικό στον χώρο των eScooter.

Το Rapido Oro θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχεδίαση του πατινιού είναι επηρεασμένη από το μοντέλο Superveloce της MV Agusta με στρογγυλό LED Διαθέτει ειδική εφαρμογή με συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth η οποία μπορεί ακόμα και να εντοπίσει το πατίνι σε περίπτωση κλοπής.φωτιστικό σώμα εμπρός, ζάντες χυτές 10 ιντσών με μπράτσα ίδια με εκείνα της μεγάλης μοτοσικλέτας, αεροδυναμικό φτερό στον εμπρός τροχό, ακόμα και αεροδυναμικά φτερά όπως στο MotoGP!

Το πλαίσιο είναι μαγνησίου, πολύ ελαφρύ, ενώ στα φρένα συναντάμε δίσκους τόσο στον εμπρός όσο και στον πίσω τροχό. Ο κινητήρας του Rapido Serie Oro είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό και αποδίδει 500W. Αυτό σημαίνει απόδοση 24Nm ροπής και δίνει τη δυνατότητα στο πατίνι να αναπτύξει ταχύτητα 38Km/h! Στον εξοπλισμό συναντάμε έγχρωμη οθόνη LCD 4 ιντσών για όλες τις πληροφορίες και τέσσερα προγράμματα οδήγησης. Η μπαταρία είναι 10,4 Ah και προσφέρει αυτονομία 50 χιλιομέτρων. Η τιμή του MV Agusta Rapido Serie Oro είναι στα 999€, ενώ η εταιρεία κάνει και μια έκπτωση της τάξης των 150€ για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το βίντεο παρουσίασης του Rapido Serie Oro.

 

Στρογγυλός προβολέας από Superveloce και αεροδυναμικά φτερά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

EICMA 2021: Στις 23 Νοεμβρίου αρχίζει η μεγάλη γιορτή της μοτοσικλέτας

Η έκπληξη της MV Agusta θα έρθει στην EICMA 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης