Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι start up εταιρείες ηλεκτρικών μοτοσικλετών ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στην Αμερική με τελευταίο Διαθέτει σύστημα ειδοποίησης τυφλού σημείου με δόνηση στο τιμόνι!δείγμα την Tarform από το Μπρούκλιν. Η Αμερικανική φίρμα έχει να μας επιδείξει ένα πανέμορφο νέο μοντέλο της που ονομάζει Luna το οποίο είδαμε για πρώτη φορά πριν από περίπου έναν χρόνο στη scrambler μορφή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Tarform αποφάσισε να δώσει ακόμα μια έκδοση της μοτοσικλέτας στο κοινό βγάζοντας τη Race έκδοση της μοτοσικλέτας. Ο ηλεκτροκινητήρας έχει απόδοση 55 ίππους, ενώ οι μπαταρίες των 11,8 kWh χαρίζουν αυτονομία 190 χιλιομέτρων σε συνθήκες αστικής κίνησης.

Στο στρογγυλό όργανο μπορείς να δεις όλες τις πληροφορίες της μοτοσικλέτας και όχι μόνο!

Βγάζει και έναν περίεργο ήχο για να ειδοποιεί τους περαστικούς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον εξοπλισμό συναντάμε σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών και αισθητήρα κίνησης στα τυφλά σημεία τα οποία ειδοποιούν τον αναβάτη με δόνηση στο τιμόνι. Το Luna είναι εξοπλισμένο και με σύστημα ήχου για τους πεζούς δημιουργώντας έναν απόκοσμο θόρυβο που θυμίζει UFO.

Φυσικά, η μοτοσικλέτα έχει συνδεσιμότητα Bluetooth με το smartphone και σύστημα ανάκτησης ενέργειας στα φρένα, ενώ μαζί, στην τιμή των περίπου 20.000€ παίρνεις και έναν ταχυφορτιστή 3,4 kWh. Το 2021 αναμένεται να είναι διαθέσιμο το πανέμορφο scrambler.

Το βίντεο της παρουσίασης του πρώτου Tarform.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιστορική φίρμα κάνει στροφή στις μοτοσικλέτες για παιδιά

Η χειροποίητη ηλεκτρική scrambler από τη Γαλλία

H Harley Davidson αποκτά ηλεκτρικό παρακλάδι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης