Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η SYM παρουσίασε στην Ταϊβάν το νέο της σπορ scooter με την περίεργη ονομασία MMBCU. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο μοντέλο το οποίο ακολουθεί μια πολύ φουτουριστική σχεδιαστική γραμμή, τόσο στο εμπρός μέρος όσο και στο πίσω. Η μάσκα εμπρός θυμίζει κάτι από Kawasaki H2 και SYM JetX με περίεργα LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πιο εκλεπτυσμένες επιλογές στην ουρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του MMBCU είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 150,8 κ.εκ., με την απόδοση να μην έχει ανακοινωθεί. Υπολογίζεται ότι θα αποδίδει 15 ίππους και θα διαθέτει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Traction Control) και σύστημα Start/Stop. Η μετάδοση θα γίνεται μέσω CVT αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ το βάρος του scooter θα είναι χαμηλό, κοντά στα 136 κιλά.

Οι αναρτήσεις θα αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης, ενώ στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο σε κάθε τροχό και σύστημα ABS. Οι τροχοί είναι 13 ιντσών. Ο εξοπλισμός θα είναι δυνατός με USB θύρα φόρτισης, LCD οθόνη πληροφοριών, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα για ένα full face κράνος, επίπεδο πάτωμα και αρκετούς ακόμα χώρους στο εσωτερικό της ποδιάς. Το νέο scooter της SYM δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα έρθει στην Ευρώπη, αλλά σίγουρα θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως άλλωστε έγινε και με το JetX 125.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης