Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph παρουσίασε το νέο της cafe racer για το οποίο μας είχε προετοιμάσει τις τελευταίες εβδομάδες. Κορυφαία αισθητική από το βρετανικό εργοστάσιο!Το Speed Triple RR είναι πλέον γεγονός και πρόκειται για ένα σπορ μοντέλο με μισό φέρινγκ και χαμηλό τιμόνι προσανατολισμένος για χρήση πίστας και γρήγορης οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το RR δανείζεται τα περισσότερα, αν όχι όλα, στοιχεία του από το Speed Triple 1200 RS. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός τρικύλινδρος 1.160 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 180 ίππους με τη ροπή να αγγίζει τα 125Nm στις 9.000 σ.α.λ. Τον καινούριο κινητήρα συνοδεύει μονάδα αισθητήρων IMU που προσφέρει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ευαίσθητο στις κλίσεις, σύστημα ελέγχου της σούζας και ABS στροφής.

Η μοτοσικλέτα προσφέρει και μονόσελο κάλυμμα όταν θέλεις να κάνεις παιχνίδι στην πίστα.

Όλο και πιο κοντά έρχεται η Triumph στο να μας δώσει το κορυφαίο της superbike!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πραγματική αναβάθμιση στο RR σε σχέση με το RS είναι στις αναρτήσεις. Το μοντέρνο cafe racer διαθέτειΤο RR είναι εξοπλισμένο και με quickshifter για ανέβασμα/κατέβασμα ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη. το κορυφαίο σύστημα της Ohlins στις ηλεκτρονικές ημιενεργητικές αναρτήσεις Smart EC 2.0, το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει τις «συμβατικές» αναρτήσεις της Ohlins που διαθέτει το RS.

Στα φρένα διατηρείται το σύστημα της Brembo με τις Stylema δαγκάνες, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 199 κιλά. Η θέση οδήγησης της Triumph είναι χαμηλωμένη με τα κλιπόν να φέρνουν το σώμα πιο μπροστά, ενώ τα μαρσπιέ είναι τραβηγμένα πιο πίσω και πιο πάνω για την καλύτερη δυνατή τοποθέτηση για επίθεση στις στροφές. Η νέα πανέμορφη μοτοσικλέτα από τη Βρετανία θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2022, ενώ η τιμή της αναμένεται λίγο κάτω από τις 20.000€.

Το βίντεο παρουσίασης του Triumph Speed Triple 1200 RR:

 

Χαρακτηριστικά στρογγυλό φωτιστικό σώμα εμπρός τεχνολογίας LED.

Έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών με δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μοναδικό cafe racer ετοιμάζει η Triumph

Το νέο Triumph Tiger 1200 λατρεύει τις χωμάτινες διαδρομές

Ετοιμάζει την πιο έξυπνη κίνηση η Triumph με νέο sport adventure μοντέλο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης