Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Είναι από τα πιο μικρά ποδήλατα στην αγορά και δεν είναι καν αναδιπλούμενο. Πρόκειται για το Ji-Move II τοΗ μπαταρία φορτίζεται σε περίπου 5 ώρες οποίο έρχεται με υψηλού επιπέδου εξοπλισμό και τεχνολογία, ενώ είναι ένα από τα λίγα ηλεκτρικά ποδήλατα που διαθέτουν ABS στα φρένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημαντικότερο στοιχείο του Ji είναι οι διαστάσεις του οι οποίες είναι πραγματικά πολύ μικρές. Αυτό σε συνδυασμό με τη ρυθμιζόμενη εργονομία του και το σπαστό τιμόνι το κάνουν ένα από τα πιο εύχρηστα μοντέλα για την πόλη που μπορεί να αποκτήσει κανείς.

Ίσως, το μοναδικό ποδήλατο στην κατηγορία του με σύστημα ABS στα φρένα.

Η τιμή του είναι μόλις 574€ και έρχεται στην Ευρώπη με 130€ έξοδα μεταφοράς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηλεκτροκινητήρας έχει απόδοση 350W και μπορεί να δώσει τελική ταχύτητα 25Km/h στο ποδήλατο. Η Οι ζάντες είναι από μαγνήσιο για αντοχή και χαμηλό βάροςμπαταρία είναι της LG αποσπώμενη για εύκολη φόρτιση, ενώ η αυτονομία με τη χρήση μόνο του κινητήρα φτάνει τα 55 χιλιόμετρα. Οι τροχοί είναι 16 ιντσών, ενώ στα φρένα βρίσκουμε δίσκους εμπρός και πίσω με σύστημα ABS. Στο εμπρός πιρούνι υπάρχει και ανάρτηση για καλύτερη απόσβεση των ανωμαλιών του δρόμου.

Ο αναβάτης μπορεί, με τη βοήθεια της LCD οθόνης να επιλέξει τρεις τρόπους λειτουργίας, ενώ διαθέτει και φώτα LED εμπρός και πίσω για μέγιστη ασφάλεια. Και αν όλα τα παραπάνω σας φάνηκαν σούπερ τότε η τιμή του ποδηλάτου θα σας τρελάνει. Στην έδρα της εταιρείας στο Χονγκ Κονγκ το ποδήλατο κοστίζει 574€ και με μόλις 130€ επιπλέον η εταιρεία το στέλνει στην Ευρώπη!

Το βίντεο παρουσίασης του Ji-Move II.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο Lectric XP 2.0 έρχεται με ρυθμιζόμενη εμπρός ανάρτηση

Η λύση στις αστικές μεταφορές περιλαμβάνει πετάλια!

Το Issimo της Fantic είναι το πιο στιλάτο e-bike

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης