Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα scooter της SYM τα οποία έκαναν εντυπωσιακή είσοδο στην αγορά ήταν το HD300. Μιλάμε γιαΟι τροχοί είναι 16 ιντσών και οι πίσω αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες. την κορυφαία έκδοση της οικογένειας HD με premium σχεδίαση, ισχυρό κινητήρα και πλούσιο εξοπλισμό που το έκαναν αγαπητό άμεσα στο κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2021 η SYM αναβαθμίζει σημαντικά το HD300 δίνοντάς του νέα ώθηση στην ασφάλεια και την τεχνολογία. Όσον αφορά τον κινητήρα, το νέο HD διατηρεί το μονοκύλινδρο, 4βάλβιδο σύνολο των 278 κ.εκ., το οποίο είναι εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές Euro5. Η απόδοσή του είναι 26 ίπποι και 26,2 Nm ροπής, με τον ψεκασμό να έχει αναλάβει σύστημα της Keihin μέσω της κεντρικής μονάδας ECU.

Μεγάλος χώρος αποθήκευσης για ένα full face κράνος και πολλά μικροαντικείμενα.

Ποιοτικός σχεδιασμός με έμφαση στην άνεση και την εργονομία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο νέο HD300 έχει προστεθεί σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Traction Control) το οποίο εξασφαλίζειΟ κεντρικός πολυδιακόπτης κλειδώνει όταν βγει το κλειδί. καλύτερο έλεγχο στις επιταχύνσεις σε ολισθηρό οδόστρωμα. Αναβάθμιση έχουμε και στα φρένα με δίσκο 288mm τύπου μαργαρίτα εμπρός και δίσκο 260mm πίσω με διπίστονες δαγκάνες και δικάναλο ABS που διασφαλίζει ακαριαία επιβράδυνση του scooter με ασφάλεια. Το βάρος του νέου HD300 είναι στα 174 κιλά, ενώ το ρεζερβουάρ καυσίμου έχει χωρητικότητα 10 λίτρα.

Ο εξοπλισμός είναι πολύ πλούσιος με LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, φώτα ημέρας DRL, μεγάλη οθόνη LCD που συνδυάζεται με αναλογικά όργανα και θύρα USB 3.0 για φόρτιση του smartphone. Ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα είναι 38 λίτρα και μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος και πολλά μικροαντικείμενα.

Το Traction Control δίνει επιπλέον ασφάλεια στον αναβάτη.

Προσφορά της SYM με όφελος 190€!

Η SYM προσφέρει το HD300 ABS/TCS στην τιμή των 4.295€ και ένα πακέτο προσφοράς με Top Box 40 λίτρων και 4 χρόνια εγγύηση αξίας 245€, μόνο με 55€! Βρείτε το νέο HD300 ABS/TCS στο δίκτυο συνεργατών της SYM.

Όλα τα στοιχεία του SYM HD300 ABS/TCS ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η SYM περνάει στην επόμενη… πίστα με το νέο premium Jet X 125!

Βαθιά υπόκλιση στο ολοκληρωμένο Maxsym 400i της SYM

Το νέο SYM Cruisym α 300 έρχεται με σύστημα ελέγχου πρόσφυσης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης