Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα «διαμάντια» που μπορεί να συναντήσει κανείς στην γκάμα της Daytona Best Electric Η τελική ταχύτητα του Versus 125 e είναι στα 75Km/h. είναι το Versus 125 e. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση αστικής μετακίνησης η οποία προσφέρει άνετη, ασφαλή και κυρίως αθόρυβη και οικονομική καθημερινότητα χωρίς περιορισμούς χάρη στα καλά χαρακτηριστικά επιδόσεων και αυτονομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Versus 125 e είναι ένα scooter με άνετη θέση οδήγησης η οποία τοποθετεί τον αναβάτη ψηλά. Η ορατότητα είναι εξαιρετική, ενώ η σέλα έχει αρκετό χώρο για τον αναβάτη και για το συνεπιβάτη. Τα φωτιστικά σώματα είναι LED εμπρός και πίσω με ενσωματωμένα φώτα ημέρας και φλας, ενώ οι διαστάσεις του είναι μικρές για ευελιξία στις μετακινήσεις μέσα στον αστικό ιστό.

Το Versus 125 e είναι διαθέσιμο σε κόκκινο, λευκό και ασημί χρωματισμό.

Το Versus μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου με τις κατάλληλες προϋποθέσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ηλεκτρικό scooter είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα 3,6kW ο οποίος αποδίδει μέγιστη ροπή Οι μπαταρίες του scooter διαθέτουν έξι συστήματα ασφαλούς λειτουργίας.42,5Nm. Είναι τοποθετημένος στην αριστερή πλευρά του ψαλιδιού και όχι στο κέντρο του πίσω τροχού, ενώ το σύστημα μετάδοσης είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει μηδενική απώλεια ενέργειας και μικρότερη φθορά στις μπαταρίες. Το σύνολο συνεργάζεται με δύο αποσπώμενες μπαταρίες 72V/21Ah οι οποίες χαρίζουν αυτονομία 67 χιλιομέτρων ανάλογα πάντα με τις συνθήκες οδήγησης. Για πλήρη φόρτιση απαιτούνται περίπου 2,5 ώρες για κάθε μπαταρία, ενώ το βάρος της κάθε μίας είναι στα 11 κιλά.

Για την καλή οδηγική συμπεριφορά του scooter η Daytona Best Electric έχει τοποθετήσει ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο μονά αμορτισέρ πίσω 60mm τα οποία ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση, ενώ στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο εμπρός 210mm και έναν δίσκο πίσω 190mm με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Δυνατός είναι και ο εξοπλισμός του Versus καθώς διαθέτει τροχούς 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω, επιλογή λειτουργίας όπισθεν, οθόνη πληροφοριών LCD και χειρολαβές με ενσωματωμένη σχάρα στο πίσω μέρος.

Το ηλεκτρικό scooter της Daytona Best Electric μπορείτε να το βρείτε το δίκτυο συνεργατών της Daytona στην τιμή των 3.190€, ενώ μπορείτε να επωφεληθείτε και από το πρόγραμμα Κινούμε Ηλεκτρικά για ακόμα χαμηλότερη τιμή.

Έγχρωμη ψηφιακή οθόνη LCD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Daytona Miro 125: Το προσιτό μπορεί να είναι και ικανό

Αγγίξαμε το νέο εντυπωσιακό Zontes M310

Αυτό είναι το παπί της Daytona που προτιμούν οι επαγγελματίες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης