Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η αγορά των ηλεκτρικών scooter έχει αρχίσει να παίρνει σοβαρές διαστάσεις καθώς κάθε μήνα βλέπουμε Το μικρό Dong κοστίζει περίπου 2.000€και μια μικρή ή μεγάλη εταιρεία να παρουσιάζει το δικό της όχημα αστικής μετακίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Benelli να παρουσιάσει για την αγορά της Ασίας το δικό της ηλεκτρικό scooter το οποίο ονομάζεται Dong. Πρόκειται για ένα μικρό, ξεχωριστό σε σχεδιασμό, scooter το οποίο στο πίσω μέρος έχει “κρυμμένες” τις μπαταρίες και τον ηλεκτροκινητήρα. Η ισχύς του είναι 1,6 ίπποι και η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει είναι 45 Km/h, ενώ η αυτονομία του είναι κοντά στα 60 χιλιόμετρα.

Ψηφιακή οθόνη και κλειδί με πολύ... στιλ!

Ένα ελαφρύ scooter για μικρές μετακινήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως η Benelli έχει τοποθετήσει στο Dong ένα σύστημα τεχνητού ήχου εξάτμισης το οποίο βοηθάει αφενός να γίνεσαι αντιληπτός από τους πεζούς και αφετέρου να έχεις την αίσθηση ότι οδηγείς κανονική μοτοσικλέτα.

Για την ώρα, το Dong θα είναι διαθέσιμο στις ασιατικές αγορές, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε και στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες.

Φωτιστικό σώμα τεχνολογίας LED.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με Euro5 κινητήρα το cruiser της Keeway

Νέο Benelli 302R με αλλαγές στη σχεδίαση και κινητήρα Euro5

Επεκτείνεται η συνεργασία Super Soco και Jorge Lorenzo

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης