Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Piaggio είναι από τις εταιρίες που έχουν εδραιωθεί στον κόσμο των δύο τροχών με τα μοντέλα τους να έχουν κατακτήσει τον κόσμο. Η ιταλική μάρκα προσφέρει απλόχερα  μέσα από τα scooter της το μοναδικό στυλ, την χρηστικότητα και την τεχνολογία της, στοιχεία τα οποία την έχουν κάνει να ξεχωρίζει στις αστικές μετακινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ροή του νερού κυριαρχεί στο σχέδιο της Wang.

Συνεργασία… μόδας!

Το επόμενο βήμα της Piaggio είναι η εδραίωσή της ως σύμβολο μόδας και τρόπου ζωής. Για αυτόν το λόγοΤο scooter της Piaggio βγαίνει σε τρεις εκδόσεις, το 1, το 1+ και το 1 Active. έχει ξεκινήσει και σημαντικές συνεργασίες με ανθρώπους της μόδας και της τέχνης όπως ο Sean Wotherspoon και ο Justin Bieber, με την τελευταία της έμπνευση να έρχεται από την διάσημη σχεδιάστρια μόδας Feng Chen Wang. Η διάσημη Κινέζα σχεδιάστρια συνεργάστηκε με την Piaggio πάνω στο νέο ηλεκτρικό scooter One προσφέροντας στο scooter μια φουτουριστική, αλλά βιώσιμη έκφραση της μετακίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Feng Chen Wang είναι γεννημένη στην Κίνα, αλλά ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Ανήκει στην κατηγορία της νέας γενιάς σχεδιαστών μόδας με την έμπνευσή της να πηγάζει από το φουτουριστικό, το μελλοντικό και το πολυδιάστατο. Η Feng σχεδιάζει ρούχα και αξεσουάρ unisex τα οποία είναι χρηστικά, αλλά την ίδια στιγμή έχουν μαι πολύ έντονη προσωπική πινελιά από τις εμπειρίες της από την Κίνα.

Η μόδα έχει άμεση σχέση με τη μοτοσικλέτα.

Λύση στις αστικές μετακινήσεις με στυλ

Το Piaggio 1 είναι το νέο ηλεκτρικό scooter της ιταλικής φίρμας. Πρόκειται για ένα όμορφο, νεανικό, πρακτικό και ποιοτικό μέσο αστικής μετακίνησης το οποίο ανήκει στη νέα γενιά των ηλεκτρικών μοντέλων της Piaggio. Με αυτονομία 55 χιλιόμετρα, τελική ταχύτητα 45Km/h πλήθος έξυπνων τεχνολογιών, το Piaggio 1 έρχεται δυναμικά να λύσει το πρόβλημα των μικρομετακινήσεων με στυλ και κυρίως σεβασμό στο περιβάλλον. Το νέο scooter είναι διαθέσιμο στην τιμή των 2.690€ σε έξι διαφορετικούς σχεδιασμούς.

Όλα τα στοιχεία για το Piaggio 1 ΕΔΩ.

Το βίντεο παρουσίασης του Piaggio 1 της Feng Chen Wang.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με 1.106 τουβλάκια φτιάχνεις μια Vespa 125

Η Vespa των “gentlemen” είναι η GTS Super 300 Racing Sixties

Η αξία της Vespa υπολογίζεται στα 906 εκατομμύρια ευρώ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης