Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda μπορεί να ανακοίνωσε την έλευση του νέου Ruckus την ίδια μέρα με το PCX του 2021, ωστόσο τοΗ χαρά του λάτρη των βελτιώσεων είναι το Ruckus κατατάσσει στη λίστα των μοτοσικλετών για το 2022 για κάποιο λόγο. Το ιδιαίτερο μικρό scooter της ιαπωνικής φίρμας που γνωρίσαμε ως Zoomer, αναμένεται να αναβαθμιστεί τόσο στον κινητήρα όσο και στον σχεδιασμό για να μπει δυναμικά στις μικρές αστικές μετακινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του Ruckus είναι 49 κ.εκ. με απόδοση 4,3 ίππους. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω καρμπιρατέρ, ενώ διαθέτει ECU που ελέγχει όλες τις λειτουργίες του κινητήρα. Η μίζα τύπου ACG βοηθάει πολύ στις εκκινήσεις του κινητήρα, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT. Η τελική ταχύτητα του scooter είναι στα 65 Km/h.

Πολύ στιλάτο και με έντονη προσωπικότητα το μικρό scooter της Honda

Πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμός με άφθονες δυνατότητες τροποποίησης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τροχοί των 10 ιντσών είναι εξοπλισμένοι με χοντρά ελαστικά 120/90, ενώ οι αναρτήσεις είναι ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Εκεί που το μικρό scooter της Honda κερδίζει είναι στο βάρος καθώς ζυγίζει μόλις 88 κιλά!

Στην Αμερική, το Ruckus είναι ένα από τα αγαπημένα scooter για customization και μπορείς να βρεις μερικά διαμάντια αν ψάξεις το διαδίκτυο.

Αυτή είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις βελτίωσης του Ruckus (photo Costas Stergiou)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Γιώργος Ανδρίτσος «Ο ανιδιοτελής»

Η Honda Moto παίρνει πρωτοβουλία για την Ασφαλή Οδήγηση

Το μαγικό ραβδί της Honda ακούμπησε και το CB500F

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης