Το Daytona Miro 125 κατέχει το τρίπτυχο της επιτυχίας: απλό, οικονομικό, ανθεκτικό

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022, 08:30
Το Daytona Miro 125 κατέχει το τρίπτυχο της επιτυχίας: απλό, οικονομικό, ανθεκτικό

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η λαίλαπα της ακρίβειας στα καύσιμα σε συνδυασμό με την ανεύρεση εύκολων και γρήγορων λύσεων Στον εξοπλισμό συναντάμε χειρόφρενο στη μανέτα του φρένου.αστικής μετακίνησης έχει προκαλέσει μια στροφή του κόσμου προς τον κόσμο της μοτοσικλέτας και των scooter. Όλα τα παραπάνω ενισχύονται με τον νόμο ισοδυναμίας των αδειών οδήγησης όπου ο κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου μπορεί να οδηγήσει δίκυκλο 125 κ.εκ. με τις κατάλληλες προϋποθέσεις του νόμου που επιβάλουν στον οδηγό να είναι 27 ετών, να έχει 6 έτη το δίπλωμα και να κάνει 5 μαθήματα οδήγησης.

Η Daytona έχει να προσφέρει μια από τις πλέον προσιτές λύσεις παρουσιάζοντας το Miro 125. Πρόκειται για ένα scooter πόλης με μικρές διαστάσεις και έμφαση στην ασφάλεια και την άνεση του αναβάτη. Το μικρό scooter έχει σύγχρονο σχεδιασμό και πολύ πρακτικές λύσεις που κάνουν την καθημερινότητα εύκολη όπως το επίπεδο πάτωμα, τους δύο γάντζους για μεταφορά χειραποσκευών, θήκες στο εσωτερικό μέρος της μάσκας και ικανό αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα.

Απλό και σίγουρα πολύ χρηστικό το Miro 125.

Ο κινητήρας του Miro 125 είναι ένας μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 8,2 ίππουςH Daytona αναφέρει κατανάλωση στα 2,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα! και 8Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού της Bosch, ενώ η μετάδοση γίνεται με αυτόματο κιβώτιο CVT και ιμάντα. Το μοτέρ είναι σπιρτόζικο στις επιταχύνσεις, ενώ βασικό του χαρακτηριστικό είναι η οικονομία στο καύσιμο και η αξιοπιστία του.

Οι αναρτήσεις του Miro αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός 33mm και ένα αμορτισέρ διαδρομής 87mm, ενώ τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο εμπρός 170mm και ταμπούρο πίσω με σύστημα συνδυασμένη πέδησης CBS. Οι τροχοί είναι 10 ιντσών.

Φτιαγμένο για τη σκληρή καθημερινή αστική μετακίνηση.

Εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή στα 1.895 ευρώ

Το βάρος του Miro 125 είναι μόλις 110 κιλά και το ρεζερβουάρ καυσίμου έχει χωρητικότητα 6 λίτρα. Στο πίσω μέρος υπάρχει αλουμινένια ενσωματωμένη σχάρα για τοποθέτηση βαλίτσας, ενώ το scooter διαθέτει και χειρόφρενο στη μανέτα. Το Daytona Miro 125 είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς, λευκό και κόκκινο, στην τιμή των 1.895€. Μπορείτε να βρείτε το scooter της Daytona στο δίκτυο συνεργατών της Daytona.

Επίπεδο πάτωμα με χρήσιμους γάντζους μπροστά και πίσω από τα πόδια του αναβάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με το Daytona Explorer 125 βλέπεις με άλλο μάτι την πόλη σου

Το Daytona Rockstar 500 πάει στο Dakar

Αγγίξαμε το Daytona Versus 125e

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022, 08:51