Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Polaris είναι η εταιρεία η οποία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με την περιπέτεια και τις εκτός δρόμου Τα μοντέλα της Polaris θα τα βρείτε στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας Muvusδιαδρομές. Με έδρα την Αμερική και συγκεκριμένα τη Μινεσότα διαθέτει μια τεράστια γκάμα από ATV, τετράτροχα premium οχήματα δηλαδή που είναι ικανά να κινηθούν σε όλα τα τερέν χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της Polaris είναι το RZR Pro XP το οποίο είναι πραγματικός οδοστρωτήρας. Την κίνηση αυτού του απίθανου ATV δίνει ένας δικύλινδρος κινητήρας 925 κ.εκ. ο οποίος με τη βοήθεια τούρμπο αποδίδει 181 ίππους. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου PVT και υπάρχει επιλογή κίνησης στους 2 ή στους 4 τροχούς. Το εκπληκτικό με το RZR είναι ότι έρχεται στη χώρα μας μέσω της εταιρείας Muvus με την τιμή του να είναι στα 38.000€.

Το νέο Sportsman 570 EPS είναι στα 12.000€

Οι τιμές των ATV ξεκινούν από τις 12.000€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον τιμοκατάλογο της Polaris το πιο προσιτό μοντέλο είναι το Sportsman 570 EPS το οποίο κοστίζει 12.000€. Ο κινητήρας του είναι Euro5 και αποδίδει 44 ίππους διαθέτοντας αρκετή τεχνολογία όπως ηλεκτρική υποβοήθηση στο τιμόνι, σύστημα ελέγχου φρένου του κινητήρα και κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Όλα τα μοντέλα της Polaris μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ
Τιμοκατάλογος Polaris ATV

Το Scrambler XP 1000 EPS έρχεται στην τιμή των 17.000€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τροχούς 17 ιντσών το νέο Indian FTR 1200 S

Πόσο sport touring είναι τελικά το CFMoto 400GT;

Ποια εταιρεία πούλησε περισσότερα ATV το 2020

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης