Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Την προηγούμενη εβδομάδα η Husqvarna μας παρουσίασε μια σειρά επεισοδίων για το πρώτο και μοναδικόΤο Norden θα χρησιμοποιεί τον δικύλινδρο κινητήρα 889 κ.εκ. του KTM 890 Adventure με απόδοση κοντά στους 120 ίππους της μεγάλο adventure μοντέλο. Πρόκειται για το Norden 901 το οποίο είδαμε για πρώτη φορά το 2019 ωστόσο λόγω της πανδημίας τα σχέδια ολοκλήρωσής του πήγαν πολύ πίσω. Πλέον το μοντέλο έχει δρομολογηθεί για το 2022 και η Husqvarna σταδιακά μας παρουσιάζει το πως υλοποιήθηκε αυτό το μοναδικό της project.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο επεισόδιο παρακολουθήσαμε τους σχεδιαστές της μοτοσικλέτας να φτιάχνουν το πρώτο μοντέλο από πηλό. Στο δεύτερο επεισόδιο εμφανίζεται ο Andreas Guhlsdorf, επικεφαλής της ομάδας έρευνας και εξέλιξης της μοτοσικλέτας να εξηγεί το ρόλο της ομάδας του, να συζητάει με όλα τα τμήματα και το πόσες ώρες εργασίας χρειάστηκαν για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το συγκεκριμένο project και να το παρουσιάσουν στην EICMA 2019.

Το δεύτερο επεισόδιο του Norden 901.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση του Norden στην EICMA 2021

Στο τρίτο επεισόδιο μπαίνει στο παιχνίδι ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο του project που ήταν η προώθηση Κορυφαίες επιδόσεις στο χώμα αναμένουμε από το Nordenτου προϊόντος. Ο Federico Valentini, επικεφαλής του τμήματος marketing της Husqvarna εξηγεί το πως δούλεψε με την ομάδα του προκειμένου να δώσει στον κόσμο να καταλάβει καλύτερα τη φιλοσοφία του Norden 901 και να κάνει τις σωστές κινήσεις προκειμένου να τραβήξει τα βλέμματα των φίλων της μοτοσικλέτας.

Θα ακολουθήσουν και άλλα βίντεο για το Norden 901, ωστόσο ακόμα δε γνωρίζουμε πότε θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του.

Το τρίτο επεισόδιο του Norden 901.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς σχεδιάστηκε η πρώτη adventure μοτοσικλέτα της Husqvarna

«Μαγειρεύεται» το πρώτο δικύλινδρο Husvarna Vitpilen

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης