Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μια από τις σημαντικές παρουσίες στην έκθεση EICMA του 2021 είναι αδιαμφισβήτητα η SYM. Η φίρμα απόΔυνατή παρουσία αναμένεται να έχει η SYM στην EICMA. την Ταΐβάν κυριαρχεί στην παραγωγή scooter και μοτοσικλετών καθώς σε παγκόσμιο επίπεδο ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο μονάδες. Αυτό σημαίνει ότι αποτελεί ένα από τα εργοστάσια που πάντα έχει να μας δείξει κάτι ενδιαφέρον αφού τα πλάνα της πάντα επηρεάζουν τις περισσότερες αγορές του κόσμου και της Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην EICMA η SYM θα μας παρουσιάσει το παρόν αλλά και το μέλλον της στα scooter και τις μικρές μοτοσικλέτες. Δυνατά της μοντέλα θα είναι σίγουρα τα νέα MAXSYM 400 και TL508 τα οποία φέτος ανανεώθηκαν με Euro5 κινητήρες υψηλής απόδοσης, ενώ έχουν αναβαθμισμένο εξοπλισμό τόσο στα συστήματα ασφάλειας (σύστημα ελέγχου πρόσφυσης) όσο και στην χρηστικότητα (σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί).

Εξαιρετικά έχει πάει φέτος και το νέο JetX 125 της SYM.

Περιμένουμε και κάποια έκπληξη από την SYM

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Hall 18 E56 της φετινής έκθεσης αναμένεται να δούμε επίσης τα μικρότερα scooter της εταιρείας όπως το Scooter, μικρές μοτοσικλέτες, ίσως και κάποιες εκπλήξεις…νέο JetX και το Symphony ST. Εκτός όμως από τα scooter θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τις μικρές adventure μοτοσικλέτες της SYM. Πρόκειται για τη νέα σειρά NH-Τ η οποία περιλαμβάνει το NH-T 200 και το NH-T 125. Μαζί με τα dual purpose μοντέλα υπάρχει ακόμα ένα, περισσότερο προσανατολισμένο στην άσφαλτο, το NH-X 125 το οποίο δίνει μια ενδιαφέρουσα, σπορ εναλλακτική λύση στην αστική μετακίνηση.

Δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποια έκπληξη στο περίπτερο της SYM στην EICMA φέτος το οποίο ίσως να έχει να κάνει με κάποιο νέο ηλεκτρικό μοντέλο. Αυτό όμως θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ώρες να το διαπιστώσουμε. Μείνετε συντονισμένοι…

Θα δούμε και τη σειρά NH-T της SYM στην EICMA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του SYM Symphony ST200;

Το SYM HD300 είναι ο θησαυρός που έψαχνες στον ωκεανό των scooter

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης