Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το XSR700 της Yamaha είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα μοντέρνα κλασικά μοντέλα Στο νέο XSR έχουν προστεθεί πλαστικά προστατευτικά στο ψυγείο και σε διάφορα σημεία του πλαισίου.μοτοσικλέτας που κυκλοφορούν στους δρόμους. Η μοτοσικλέτα έχει πετύχει να ισορροπήσει άψογα ανάμεσα στον vintage σχεδιασμό και τον κόσμο των custom μοτοσικλετών που συναντάμε έντονα στο πρόγραμμα Yard Build της Yamaha.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2022 η XSR700 έχει αναβαθμιστεί σε αρκετά σημεία τόσο στο σχεδιαστικό κομμάτι όσο και στα μηχανικά μέρη. Ξεκινώντας από την αισθητική, το XSR διαθέτει νέο φωτιστικό σώμα εμπρός τεχνολογίας LED με διαχωρισμένη σχεδίαση και ημικυκλικό DRL φως ημέρας. Το πίσω φωτιστικό σώμα διατηρεί την κλασική στρογγυλή του μορφή, ενώ και τα φλας είναι LED. Καινούριο είναι το στρογγυλό ψηφιακό όργανο LCD το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη ευκρίνεια και ορατότητα. Όμορφη πινελιά είναι το μαύρο τιμόνι, ενώ έχει αναβαθμιστεί και η εργονομία με νέους διακόπτες και καλύτερη θέση οδήγησης.

Κλασική σχεδίαση για το μεσαίο ρετρό μοντέλο της Yamaha.

Δοκιμασμένος κινητήρας Crossplane

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του XSR700 είναι ο γνωστός δικύλινδρος CP2 των 689 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 73,4 ίππους και 67m ροπής. Το σύνολο το έχουμε γνωρίσει τόσο στο MT-07, όσο και στα Tracer 7 και Tenere 700 και έχει αποδείξει πως πρόκειται για έναν διασκεδαστικό κινητήρα με μεγάλο εύρος χρηστικότητας. Το πλαίσιο του νέου XSR 700 είναι καινούριο, πιο ελαφρύ με πιο λεπτή σχεδίαση στο κέντρο για καλύτερο έλεγχο από τον αναβάτη. Οι αναρτήσεις είναι της KYB, ενώ τα φρένα διαθέτουν μεγαλύτερους δίσκους εμπρός 298mm.

Καλύτερη εργονομία που χαρίζει βελτιωμένη ορατότητα και χειρισμό.

Δύο χρωματισμοί και μια ειδική έκδοση Tribute

Η Yamaha έχει φροντίσει να τοποθετήσει τα κορυφαία Michelin Road 5 στο μοντέλο με τον αναβάτη να απολαμβάνει ενισχυμένη πληροφόρηση και αίσθηση σιγουριάς σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Το νέο XSR700 είναι διαθέσιμο σε δύο νέους χρωματισμούς οι οποίοι είναι εμπνευσμένοι από την ιστορική κληρονομιά της Yamaha. Πρόκειται για το Historic White και το Historic Black, ενώ στην γκάμα υπάρχει και το XSR700 Tribute με ακόμα περισσότερες vintage λεπτομέρειες.

Το γυμνό μοντέλο της Yamaha μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Μοτοδυναμικής στην τιμή των 8.890€.

Το βίντεο με τα βασικά χαρακτηριστικά του XSR 700.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Yamaha μας παρουσιάζει την αγωνιστική ομάδα off-road 2022

Το νέο Yamaha Tricity 125 έρχεται με προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης