Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η έκθεση μοτοσικλέτας EICMA δεν είναι απλά νέα μοντέλα, εταιρείες μοτοσικλέτας, ελαστικά και κράνη. Είναι Στη MotoLive Arena πραγματοποιούνται και συναυλίες στη διάρκεια της έκθεσης.επίσης γιορτή και σαν γιορτή που είναι διαθέτει τους ανάλογους χώρους για να παρουσιάσει πολλές εορταστικές εκδηλώσεις και event από όλους τους τομείς των δύο τροχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα σημαντικό κομμάτι της έκθεσης είναι το MotoLive Arena, ένας τεράστιος εξωτερικός χώρος ο οποίος συνοδεύει την EICMA τα τελευταία 16 χρόνια. Το κοινό μπορεί εκεί να παρακολουθήσει αγωνιστικά δρώμενα, συναρπαστικά σόου, να ακούσει μουσική και να διασκεδάσει. Ο χώρος διαθέτει πίστα motocross, πίστα trails και πίστα buggy όπου επαγγελματίες αναβάτες προσφέρουν θέαμα.

Πίστα motocross στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης.

Αγώνες Supercross και κόλπα από επαγγελματίες του freestyle

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος μάλιστα στο πλαίσιο του MotoLive θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος γύρος του Πρωταθλήματος Supercross Ιταλίας, αλλά και του Superenduro EICMA Trophy.

Θυμίζουμε ότι ο Valentino Rossi και άλλοι αναβάτες των πρωταθλημάτων μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου αναμένεται να περάσουν από την MotoLive Arena στη διάρκεια της έκθεσης, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία στο κοινό να τους συναντήσουν.

Η έκθεση EICMA 2021 αρχίζει στις 23 Νοεμβρίου και το zougla.gr θα είναι εκεί για να καλύψει το σημαντικότερο μοτοσικλετιστικό γεγονός της χρονιάς.

Το βίντεο του MotoLive της EICMA 2021.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην EICMA 2021 θα δούμε το νέο Benelli TRK800

Η VMoto Soco ετοιμάζει απόβαση στην Ευρώπη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης