του Νίκου Βιτσιλάκη

Ο πλέον συζητημένος «αγώνας» μοτοσυκλετών έχει ελληνική υπογραφή, τον αποκαλούν… «σάπιο» και επιστρέφει για 4η φορά. Άρα, ο κόσμος τον θέλει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το The Rotten Race επιστρέφει την Κυριακή 7 Οκτωβρίου σε Vagoni Cafe και Polo Club στη Βαρυμπόμπη – περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Όποιος θέλει να συμμετάσχει και επειδή υπάρχει χώρος για όλους σε αυτήν την τρελή ημέρα, αρχικά πρέπει να είναι κάτοχος ενός Moped, Scooter, Bobber, Chopper, Café Racer, Scrambler, Tracker ή Vintage Motocross και στη συνέχεια να δηλώσει την παρουσία του εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και εφόσον η δήλωση συμμετοχής πληροί τις «προδιαγραφές», τότε και μόνον θα ειδοποιηθείτε για το αν θα μπορείτε να «αγωνιστείτε». Σκεφθείτε το, έχετε χρόνο μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου! Και αν έχετε μια μοτοσυκλέτα που ανήκει σε μια από τις προαναφερθείσες κατηγορίες και είσαστε υπερήφανος για αυτή, τότε μπορείτε απλώς να δηλώσετε συμμετοχή στο «The Rotten Moto Exhibition». Γιατί στο εφετινό Rotten Race θα φιλοξενηθούν περισσότερες από 30 εκλεκτές μοτοσυκλέτες (Custom/Original Vintage), οι οποίες θα εκτεθούν στον κλειστό χώρο του Polo Club. Οπότε, αν θέλετε και εσείς να την… εκθέσετε, στείλτε τη δημιουργία σας με φωτογραφίες στο info@therealintellectuals.com . Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος, οπότε και θα λάβετε απάντηση έπειτα από επιλογή!

Οι συμμετοχές για την Έκθεση κλείνουν στις 20 Σεπτεμβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης