Τέσσερις νέες προτάσεις έρχονται από την Voge

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021, 14:26
Τέσσερις νέες προτάσεις έρχονται από την Voge

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Voge ανοίγει τη βεντάλια της γκάμας της προσφέροντας τέσσερις νέες λύσεις στις μοτοσικλέτες Όλα τα μοντέλα της Voge έρχονται με δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.διπλής χρήσης. Συναντήσαμε ήδη στα κεντρικά της εταιρίας την άφιξη του σημαντικού 650DSX, ένα μοντέλο ιδανικό για τα ελληνικά δεδομένα καθώς προσφέρει δυνατότητες ταξιδιού, κίνησης εκτός δρόμου και φυσικά ανταπεξέρχεται άνετα στις καθημερινές μετακινήσεις.

Το 650DSX είναι εξοπλισμένο με μονοκύλινδρο κινητήρα 652 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 48 ίππους ενώ είναι ιδιαίτερα προσεγμένος στην ποιοτική λειτουργία, τις επιδόσεις και την οικονομία στο καύσιμο. Στην γκάμα της Voge υπάρχει και το 650DS, το πιο ήπιο dual purpose μοντέλο το οποίο διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το X με μοναδικές διαφορές στους τροχούς και τα ελαστικά. Στην περίπτωση του 650DS οι ζάντες είναι χυτές με πιο ασφάλτινα ελαστικά, ενώ στο 650DSX βρίσκουμε ακτινωτές ζάντες και πιο ελαστικά διπλής χρήσης. Η τιμή του 650DS είναι στα 6.995€ και του 650DSX στα 7.295€.

Το Voge 500DSX είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της φίρμας!

Δημοφιλές το 500DSX με τον δικύλινδρο κινητήρα

Σημαντικό μοντέλο της γκάμας "X" είναι και το 500DSX. Πρόκειται για το δημοφιλές on-off της Voge το οποίο Στα 500DSX και 650DSX/650DS υπάρχει δυνατότητα συνδεσιμότητας Bluetooth με το smartphone.έρχεται με πιο… adventure διαθέσεις στην έκδοση X. Ο κινητήρας εδώ είναι δικύλινδρος σε σειρά με απόδοση 47 ίππους, ενώ αναρτήσεις (KYB) και πλαίσιο είναι σχεδιασμένα για κίνηση σε όλα τα τερέν χωρίς συμβιβασμούς. Τα φρένα είναι της Nissin με το ABS να απενεργοποιείται, ενώ οι τροχοί είναι ακτινωτοί για έξτρα δράση στο χώμα. Η τιμή του 500DSX είναι στα 6.395€.

Το μικρότερο μοντέλο της Voge στην "X" γκάμα είναι το 300ACX. Το πανέμορφο scrambler μοντέλο έχει αποκτήσει και χωμάτινες δυνατότητες αυξάνοντας το επίπεδο της πρακτικότητας του στο μέγιστο. Και εδώ συναντάμε ακτινωτές ζάντες με ελαστικά διπλής χρήσης με τις αναρτήσεις να είναι ρυθμισμένες για όλα τα τερέν. Ο κινητήρας είναι ο επίσης γνωστός μονοκύλινδρος των 300 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 28,2 ίππους. Πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό σύνολο το οποίο μπορεί να απολαύσει ο αναβάτης καθημερινά, αλλά και σε εκτός δρόμου περιπέτειες. Η τιμή του Voge 300ACX είναι στα 3.990€.

Λείπει ένα μονοκύλινδρο 650άρι από την αγορά!

Με διαφορά το πιο όμορφο μοντέλο της Voge, το 300ACX.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα η πρώτη λέσχη μοτοσικλετών της Voge

Στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο Voge 650 DSX

Ηλεκτρική έκπληξη από τη Voge

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021, 14:26