Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Σχεδιάζοντας τις διακοπές σου με μοτοσικλέτα πάντα το σημαντικότερο θέμα ήταν το φόρτωμα και οι βαλίτσες. Η Voge έρχεται με μια δυνατή καλοκαιρινή προσφορά να βάλει τέλος στις ανησυχίες σας καθώς δίνει τη δυνατότητα απόκτησης του Adventure Pack σε προνομιακή τιμή στα μοντέλα 500DS και 500DSX. Όλοι οι νέοι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων μοντέλων θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δικό του πακέτο ταξιδιού της Voge.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Adventure Pack αποτελείται από τρεις εργοστασιακές αλουμινένιες βαλίτσες μαζί με τις βάσεις στήριξης συνολικής χωρητικότητας 107 λίτρων. Η Voge προσφέρει το συγκεκριμένο πακέτο με μόλις 100 ευρώ από 990 ευρώ που κοστίζει κανονικά. Η απόκτηση των 500DS και 500DSX μπορεί να γίνει ακόμα πιο εύκολη με την επιπρόσθετη δυνατότητα αποπληρωμής τους σε 18 άτοκες δόσεις. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/7/2022 και για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών.

Πλούσιος εξοπλισμός για άνετες διαδρομές.

Το Voge 500DS και το 500DSX χρησιμοποιούν τον ίδιο δικύλινδρο κινητήρα 471 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47 ίππους και 44,5Nm ροπής. Οι αναρτήσεις είναι της KYB με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι της Nissin με ABS της Bosch. Στην περίπτωση του 500DSX οι ζάντες είναι ακτινωτές με ελαστικά διπλής χρήσης για περισσότερη ελευθερία στις εκτός δρόμου διαδρομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός της μοτοσικλέτας ήταν επίσης εντυπωσιακός καθώς περιλαμβάνει φωτιστικά σώματα LED, TFT οθόνη με όλες τις πληροφορίες με σύστημα συνδεσιμότητας για smartphone, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, θύρα φόρτισης USB, πλευρικά κάγκελα προστασίας και προστατευτικό κινητήρα. Η μοτοσικλέτα κοστίζει 6.396€.

Τριπλέτα βαλιτσών με μόλις 100 ευρώ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης