Τα πολυαναμενόμενα μοντέλα Svartpilen και Vitpilen 401 αποκτούν τιμές και σύντομα θα είναι κοντά μας!

Οι Husqvarna Svartpilen 401 και Vitpilen 401 (στα σουηδικά, το μαύρο και το άσπρο βέλος αντίστοιχα) είναι σύγχρονες μοτοσυκλέτες που έχουν εμπνευστεί από θρυλικά μοντέλα του παρελθόντος της Husqvarna, όπως τα Svartkvarna, Drombagen και Silverpilen της δεκαετίας του ’50 και του ’60.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπαρτιάτικες, με τα απολύτως απαραίτητα, οι δύο Husqvarna 401 είναι πραγματικές μοτοσυκλέτες, χωρίς παραπανίσια gadgets και εξωφρενικές αισθητικές ακροβασίες. Είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αντανακλούν τη διαχρονική αυθεντικότητα μιας νέας σκηνής στον χώρο της μοτοσυκλέτας, αυτής των modern classics.

Τα μηχανικά μέρη είναι κοινά και προέρχονται από το KTM 390 Duke (η Husqvarna ανήκει στην ΚΤΜ). O υγρόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας με τους 2 ΕΕΚ έχει χωρητικότητα 375cc και απόδοση 44 hp. Ο συμπλέκτης είναι ολίσθησης (slipper), το πλαίσιο ατσάλινο χωροδικτύωμα, οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της WP (ανάποδο πιρούνι 43mm και μονό αμορτισέρ), τα δισκόφρενα της Bybre (θυγατρική της Brembo) και το στάνταρ δικάναλο ABS της Bosch. Οι διαφορές των Vitpilen και Svartpilen είναι αυτές που προσδιορίζουν την ταυτότητα του κάθε μοντέλου, cafe racer το Vit, scrambler το Svart, ασφάλτινα ελαστικά Metzeler M5 και clipons το πρώτο, τρακτερωτά Pirelli Scorpion Rally STR και ψηλό «εντουράδικο» το δεύτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι 17άρες αλουμινένιες και ακτινωτές ζάντες, το ρεζερβουάρ των 9,5 λίτρων, ο προβολέας LED και τα όργανα είναι πανομοιότυπα στα δύο μοντέλα, το ίδιο και η εξάτμιση που απλώς αλλάζει χρωματικά το τελικό της. Στο Svart υπάρχει ποδιά κινητήρα και σχάρα πάνω στο ρεζερβουάρ, στο Vit η σέλα είναι ενιαία και τα μαρσπιέ αναβάτη και συνεπιβάτη τοποθετημένα λίγο πιο πίσω.

Οι μοτοσυκλέτες έχουν ήδη μπει στη γραμμή παραγωγής και θα βρίσκονται στην Ελλάδα μέχρι τον Μάρτιο και στις εξής τιμές:

  •  Svarpilen 401 στα 6.490€
  •  Vitpilen 401 στα 6.450€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης