Γράφει ο Γιάννης Πετρόχειλος

Είναι αρκετός καιρός τώρα που σκέφτομαι τον τρόπο με τον  οποίο θα εντάξω τους απλούς καθημερινούς Το τσακάλι αυτής της Τετάρτης είναι ο Ηλίας Κωτσιόπουλος.αναβάτες στον κόσμο της ενημέρωσης. Άλλωστε όλα για εκείνους γίνονται, άρα γιατί να μην έχουν λόγο και εκείνοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτήν τη στήλη λοιπόν θα βρίσκουμε έναν από εσάς που οδηγείτε τη μοτοσικλέτα σας καθημερινά ή εκείνους που βγαίνετε γρήγορες βόλτες στα Σαββατοκύριακα ή εσάς που γυρίζετε τον κόσμο με δίκυκλο και θα μας μιλάτε για όλα αυτά που σας έχει προσφέρει η μοτοσικλέτα, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές στη συμβίωση με τους δύο τροχούς.

Ένα με τη φύση, εκείνος και η BMW του.

Ο “On-Off” Ηλίας Κωτσιόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ηλίας Κωτσιόπουλος είναι από εκείνους τους μοτοσικλετιστές που έχουν ζήσει τους δύο τροχούς απόΡίχνουν κλήρο κάθε καλοκαίρι με την σύζυγό του για το αν θα πάνε διακοπές σε βουνό ή θάλασσα! μικρή ηλικία. Η πρώτη του μοτοσικλέτα ήταν ένα Honda Chally με το οποίο πήγαινε στο σχολείο, ωστόσο εκείνο που τον τράβηξε περισσότερο δεν ήταν οι “αλητείες” της δεκαετίας του 1990 με κόντρες και σούζες, αλλά η ελευθερία και το ταξίδι με τη μοτοσικλέτα.

Πάντα είχε στην κατοχή του μοτοσικλέτες On-Off με τις οποίες απολάμβανε μια άνετη βόλτα, ένα όμορφο ταξίδι με την καλή του ή με φίλους. Έχει ανακαλύψει τα περισσότερα ορεινά περάσματα της Ελλάδας, ενώ έχει επισκεφτεί και την Κωνσταντινούπολη σε ένα αξέχαστο ταξίδι πολλών χιλιομέτρων και αμέτρητων εμπειριών, από το οποίο χρειάστηκε δέκα ημέρες εκτός σέλας μοτοσικλέτας για να συνέλθει!

Ο Ηλίας έχει μεγαλώσει στο Μαρούσι και πλέον ζει και εργάζεται στο Χαλάνδρι. Είναι Διευθυντής Παραγωγής στο κομμάτι του κινηματογράφου, ωστόσο δεν ξεχνάει το παρελθόν του έχοντας περάσει από διάφορες εργασίες, ακόμα και από το σκληρό πόστο του διανομέα. Κρύο, βροχή, ζέστη είναι μέσα στο μενού της οδήγησης του Ηλία ο οποίος έχει σκληραγωγηθεί στα στοιχεία της φύσης. Πλέον δεν κάνει τις βόλτες του παρελθόντος, αλλά η BMW του είναι πάντα έτοιμη να γράψει χιλιόμετρα και εκείνος λίγο θέλει να υποκύψει στην επόμενη πρόταση για βόλτα στα Άγραφα! Με τον Ηλία σίγουρα θα ξαναβρεθούμε σε κάποιο κινηματογραφικό γύρισμα όταν πρόκειται για δίκυκλο. Μέχρι τότε καλά χιλιόμετρα παρέα με την Χριστίνα σου!

Ταυτότητα τσακαλιού Νο37.

Ας δούμε τι έχει να μας πει ο Ηλίας

Η καλύτερη μοτοσικλέτα που είχα ποτέ ήταν Η BMW R1150GS την οποία έχω τα τελευταία 15 χρόνια στην κατοχή μου.

Η πιο απολαυστική διαδρομή που έχω κάνει ποτέ είναιΑνέβασμα στην Ευρυτανία, Φθινόπωρο. Η φύση στα καλύτερά της!

Το καλύτερο συνεργείο που έχω πάει είναιΘα προτιμούσα να μην αναφερθώ συγκεκριμένα σε κάποιο.

Το καλύτερο κατάστημα εξοπλισμού/αξεσουάρ που επισκέφτηκα είναιΈχω επισκεφτεί αρκετά, αλλά κανένα δε με έχει κερδίσει.

Αξέχαστο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη!

Η μάρκα ελαστικών που προτιμώ είναιΤα Metzeler Tourance, πάντα είχα την καλύτερη αίσθηση.

Η μοτοσικλέτα για μένα είναιΑπόλαυση, ταξίδι, ελευθερία και ευκολία.

Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναιΔιαδρομή Αθήνα προς Λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι, με καύσωνα, καταμεσήμερο τον Αύγουστο!

Ο μεγαλύτερος μου φόβος με τη μοτοσικλέτα είναι... Η στιγμή που θα χρειαστεί να την πλύνω! (η σωματική ασφάλεια είναι προσευχή και δεδομένος φόβος).

Του αρέσει να πηγαίνει στο γήπεδο, αλλά δε γνωρίζω την ομάδα που υποστηρίζει…

Το αγαπημένο μου αυτοκίνητο είναι... Ειλικρινά δεν έχω αγαπημένο αυτοκίνητο, εκτός από τις καντίνες! Απλά να μην είναι πολύ χαμηλό, θα χρειαστώ γερανό!

Η συμβουλή μου για νέους μοτοσικλετιστές είναιΚράνος και κατάλληλο εξοπλισμό, αρχίζοντας την εμπειρία τους από μία μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα.

"Πάμε λίγο πιο πίσω...".

Με την καλή του, τη Χριστίνα, κάθε καλοκαίρι γράφουν πολλά χιλιόμετρα.

Πάντα είχε "On-Off" μοτοσικλέτες και την BMW του δεν την αλλάζει με τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Διαμαντίνα Πανταζή “Η διδάκτωρ”

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Δημήτρης Καραμάνης “Ο ασυμβίβαστος”

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Θανάσης Καλογιάννης “Καράτε Κιντ”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης