Γράφει ο Γιάννης Πετρόχειλος

Είναι αρκετός καιρός τώρα που σκέφτομαι τον τρόπο με τον οποίο θα εντάξω τους απλούς καθημερινούς Το τσακάλι αυτής της Τετάρτης είναι η Ελένη Αλεξοπούλουαναβάτες στον κόσμο της ενημέρωσης. Άλλωστε όλα για εκείνους γίνονται, άρα γιατί να μην έχουν λόγο και εκείνοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτήν τη στήλη λοιπόν θα βρίσκουμε έναν από εσάς που οδηγείτε τη μοτοσικλέτα σας καθημερινά ή εκείνους που βγαίνετε γρήγορες βόλτες στα Σαββατοκύριακα ή εσάς που γυρίζετε τον κόσμο με δίκυκλο και θα μας μιλάτε για όλα αυτά που σας έχει προσφέρει η μοτοσικλέτα, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές στη συμβίωση με τους δύο τροχούς.

Έχει τραβήξει πολλά αυτό το Medley, αλλά πάντα τη βγάζει ασπροπρόσωπη

Η πρώτη κυρία της παρέας, Ελένη Αλεξοπούλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελένη Αλεξοπούλου είναι το πρώτο κορίτσι τσακάλι της στήλης. Πρόκειται για μια γυναίκα που θα χαρακτήριζα με μια φράση, ο ιδανικός ενεργός πολίτης. Η Ελένη είναι γεμάτη ενέργεια, εργάζεται σκληρά, συμμετέχει στα κοινά, έχει πολιτική άποψη και θέλει να ενημερώνεται σωστά, διαβάζοντας πολύ. Μπορείς να συζητήσεις για τα πάντα με την Ελένη, ακόμα και για μοτοσικλέτες τις οποίες έβαλε στη ζωή της από ανάγκη, αλλά έγιναν κομμάτι αυτής.

Στα 37 της χρόνια, ζει στα Βριλήσσια και παρότι δεν είναι φανατική μοτοσικλετιστής, απολαμβάνει την ουσία Η Ελένη είναι ένας έφηβος σε συσκευασία ενήλικα!των δύο τροχών που είναι η αίσθηση της ελευθερίας. Με το Piaggio Medley 150 της τώρα και με το μικρότερο Suzuki Address 110 της παλιότερα, αλωνίζει τα νησιά κάθε καλοκαίρι απολαμβάνοντας πρωινές και νυχτερινές διαδρομές.

Δεν τη σταματάει ένα δύσβατο μονοπάτι το οποίο θα τολμήσει να περάσει ακόμα και με το scooter της, για να φτάσει στην αγαπημένη της παραλία, απολαμβάνοντας τη φύση και τους δύο τροχούς. Αυτό άλλωστε είναι το μυστικό της αστείρευτης λαχτάρας της να ζήσει κάθε στιγμή – ένας έφηβος δηλαδή σε συσκευασία ενήλικα.

Ταυτότητα τσακαλιού Νο10

Ας δούμε τι μας είπε η Ελένη

Η καλύτερη μοτοσικλέτα που είχα ποτέ ήταν… η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πολλές μοτοσικλέτες, καθώς Για ελαστικά, σέρβις κλπ εμπιστεύεται τους φίλους τηςαποφάσισα να πάρω μηχανάκι λόγω μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης από την εργασία μου. Αυτό έγινε πριν από λίγα χρόνια, οπότε θα πω το scooter που έχω τώρα,

Το καλύτερο κατάστημα εξοπλισμού/αξεσουάρ που επισκέφτηκα είναι… η αλήθεια είναι ότι αγοράζω διαδικτυακά. Έχω γίνει πελάτης σε αρκετά καταστήματα και ότι έχω πάρει έχει βγει καλό. Μήπως να αναφέρω το χειρότερο που έχω επισκεφτεί;

Η μάρκα ελαστικών που προτιμώ είναι… καθώς δεν είμαι γνώστης το αφήνω στα χέρια φίλων. Αυτοί προτείνουν, αυτοί αποφασίζουν και εγώ πληρώνω!

Η μοτοσικλέτα για μένα είναι… το μεταφορικό μου μέσο στο χάος της Αθήνας και κυρίως το καλοκαιρινό μου μεταφορικό μέσο και οι καλοκαιρινές μου διακοπές.

Με το Suzuki σε κάποιο νησί... πάντα φορτωμένο μέχρι επάνω!

Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναι… διακοπές στη Φολέγανδρο με Suzuki Address UK110 Δυναμική στην καθημερινότητα, δεν λέει όχι σε μια καλή βόλταφορτωμένο σαν το γάιδαρο. Πηγαίναμε για camping στις ανηφόρες. Οριακά δεν το σπρώχναμε με τα χέρια συν ότι πήγα να ανέβω μια ανηφόρα 3 χιλιόμετρα με άμμο δικάβαλο. Μέχρι το μέσο της διαδρομής με έβγαλε “ασπροπρόσωπη”, αλλά μετά το πήραμε στα χέρια και ανεβήκαμε με τα πόδια με 40 βαθμούς Κελσίου. Τόσες βωμολοχίες δεν έχω πει ποτέ. Ακόμα πάντως το σκέφτομαι και γελάω αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια νομίζω θα το έκανα ξανά. Το μηχανάκι ακόμα και τώρα είναι στους δρόμους… σκυλί!

Το αγαπημένο μου αυτοκίνητο είναι… Mazda 2, από τότε που μου το κλέψανε το κλαίω ακόμα. 250.000 χιλιόμετρα σε 4 χρόνια χωρίς να βγάλει πρόβλημα. Καταπληκτικό! Ακόμα ψάχνω τους κλέφτες. Τώρα έχω ένα Fiat Panda, καλό είναι και αυτό, τραβάει και στα λαγκάδια δοκιμασμένο.

Η συμβουλή μου για νέους μοτοσικλετιστές είναι… κράνος και πάντα κράνος. Απλά, λιτά και απέριττα. Προσέχουμε τους εαυτούς μας και όσους βρίσκουμε στο διάβα μας.

Καλοκαιρινές διακοπές... για πάντα!

Δραστήριος άνθρωπος με ζηλευτή όρεξη για ζωή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Γιώργος Αλεξίου «Το πειραχτήρι»

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Γιώργος Αναμουρλίδης «Ο δάσκαλος»

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Γιώργος Ανδρίτσος «Ο ανιδιοτελής»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης